Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Barana čakajú sklamania, Leva veľké príležitosti: Toto je váš týždenný horoskop

13.03.2023, 13:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 13. marca do 19. marca.

Baran

Pripravte sa na týždeň plný sklamania a bezmocnosti v každom aspekte života. Čo sa týka práce, nečakajte žiadne veľké posuny ani šance na lepšie pozície. Prinajhoršom sa budete musieť zmieriť s výpoveďou. Vo vzťahoch pocítite napätie. S partnerom sa už dlhšiu dobu neustále hádate, no žiadny konflikt nevyriešite. Pokúste sa preto byť viac trpezlivejšie a riešte problémy s chladnou hlavou.

Býk

Čaká vás úspešný týždeň, a to najmä v kariérnej oblasti, kde dostanete možnosť zažiariť. Konečne sa vo vašom živote môžete posunúť ďalej, tak to naplno využite. Čo sa týka vzťahov, očakávajte príjemne strávený čas s partnerom, vďaka ktorému si ujasníte v hlave, čo vlastne cítite. Jediné, na čo by ste si najbližšie dni mali dať pozor, sú výdavky. Nemíňajte preto financie na zbytočnosti a radšej si ich odložte na dôležitejšie veci.

image

Konečne si ujasníte v hlave, čo naozaj chcete.

dreamstime

Blíženci

Najbližšie dni by ste si mali uvedomiť dôležitosť sebaúcty. Aj keď budete mať okolo seba množstvo neprajníkov, skúste si viac veriť a dokážete aj nemožné. Keďže vás tento týždeň nečaká nič veľké, zamerajte sa na seba, svoje túžby a sny. V práci vás čaká pokoj a príval množstva nápadov do budúcna. Túto harmóniu vám však môžu pokaziť nedorozumenia s partnerom a chaotická atmosféra. Dávajte si preto pozor na to, čo poviete a urobíte.

Rak

Váš kariérny život vám tento týždeň prinesie trápenie a úzkosť. Množstvo povinností sa vám vymkne z rúk, vzťahy s kolegami sa zhoršia a vy môžete padnúť na samé dno. Je však len na vás, či sa konečne začnete obzerať po iných ponukách alebo sa budete naďalej trápiť. Čo sa týka vzťahov, láska je jediná vec, ktorá vám najbližšie dni pomôže zostať na nohách. Partnerovi sa preto nezabudnite poďakovať za podporu spoločne stráveným časom a cez víkend si nezabudnite dopriať relax.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 11:15