Sex po telefóne vám prinesie do intímneho života nové vzrušenie.dreamstime
StoryEditor

Nehanbite sa a naplno sa odviažte: Sex po telefóne môže osviežiť aj váš partnerský vzťah

09.02.2023, 19:00
Vzťahy

Ak chodí váš partner často na služobné cesty a zvykne vám obom chýbať blízkosť či intimita, môžete si ju vynahradiť sexom po telefóne. Nielenže si vďaka nemu spestríte chvíle osamote, ale prinesiete do vzťahu nové vzrušenie. Prezradíme vám, ako na to, aby to nebolo silené, ale erotické a vášnivé.

Bránite sa sexu po telefóne? Dôvodom môže byť nielen ostych, ale aj to, že presne neviete, ako na to. Možno ste si to nikdy neuvedomili, no je to veľmi jednoduché. Stačí, ak odhodíte všetky zábrany, obavy a vďaka našim radám to isto zvládnete. Myslite totiž na to, že vďaka sexu po telefóne sa na vás partner bude omnoho viac tešiť a váš intímny život to posunie ďalej, bude pestrejší a intenzívnejší.

Navnaďte sa

Predtým, než sa pustíte do akcie, musíte pripraviť pôdu pre večerné rande po telefóne. Skúste už počas dňa dráždiť svojho partnera erotickými správami, fotografiami či hlasovými nahrávkami. Vášnivé slová, predstavy a pikantné zábery vám tak obom pomôžu dostať sa do tej správnej nálady.

image

Navnaďte partnera na sex po telefóne už počas dňa.

dreamstime

Vytvorte vášnivú atmosféru

To, že idete mať s partnerom sex po telefóne neznamená, že by ste mali rezignovať na atmosféru doma. Práve naopak, venujte jej dostatok priestoru. Dajte si na seba erotickú bielizeň, zapáľte sviečky, vymeňte obliečky za saténové a nalejte si pohár vína. Každá jedna z týchto vecí vám potom môže lepšie pomôcť opísať scénu.

Nebojte sa toho

Neviete ako začať? Začnite od seba. Buď si môžete niečo prečítať o pikantných praktikách na internete alebo si spomeňte na erotický film či román, v ktorom autorka opisovala vášnivú chvíľu. Napokon sa uistite, že je váš partner v miestnosti sám a má dobré podmienky na to, aby sa odviazal. Opýtaj sa ho, ako sa mal a postupne posúvajte rozhovor do inej roviny. Sex po telefóne sa môže konečne začať.

image

Uvoľnite sa a odhoďte všetky zábrany.

dreamstime

Všetko dopodrobna opisujte

Snažte sa odhodiť všetky zábrany a buďte konkrétne v tom, čo hovoríte. Nebojte sa partnerovi presne popísať, čo máte oblečené, čo si vyzliekate, na akých miestach sa dotýkate, čo by ste si priali, aby robil on a naplno vzdychajte. Okrem slov však nezabúdajte ani na reálne dotyky. Iba tak si to môžete užiť naplno.

Pomôžte si hračkami

Keďže pri sebe nemáte živého pomocníka, no hanbíte sa svojich dotykov, skúste zavrieť oči a počúvajte hlas svojho partnera. Pomôcť si môžete aj erotickými hračkami určenými na stimuláciu rozkoše. Ak ste sa dostali na správnu vlnu, jednoducho si užívajte jeden druhého. Neokontrolujte sa a dajte voľný priechod vašim emóciám.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. júl 2024 07:22