Prádlo zo sieťoviny pôsobí neskutočne sexi a odvážne.
StoryEditor

Buďte sexi a zvodná vďaka bodystockingu. Váš partner z vás zaručene nespustí oči

08.02.2023, 15:00
Vzťahy

Zvodné spodné prádlo dokáže do spálne priniesť to pravé osvieženie a poriadnu dávku vášne. Ženy sa vďaka nemu cítia sexi, príťažlivé a práve tento pocit im dodá aj poriadny kus odvahy. A práve tú iste ocení aj ich partner. Čo viac ho dokáže rozpáliť, ak nie ženské telo ktoré je skôr odhalené ako zahalené. Muži iste ocenia aj vašu odvahu, ktorá bude na nich pôsobiť ako to najsilnejšie afrodiziakum. Práve bodystocking je tým kusom prádla, ktoré splní nie len vaše, ale aj partnerove predstavy o dokonalom oblečení do postele. A to do bodky.

Bodystocking je určený pre všetky dámy a lichotí tak útlym postavám, ako aj ženám, ktoré majú tie správne ženské krivky, no krásne v ňom vyzerajú aj plnoštíhle ženské telá.

Spestrite svoj sexuálny život

Na spestrenie sexuálneho života je vždy správny čas. O to viac, ak to už v posteli dlhšie nie je podľa vašich predstáv. Je priam nevyhnutné znova rozpáliť povestnú iskru. A to tak vo vás ako aj vo vašom partnerovi. Sexi spodné prádlo je vždy dobrý nápad. Bodystocking sa však oproti sexi podprsenkám či nohavičkám predsa len v niečom líši. Zväčša ide o sexi oblečenie, ktoré je zo sieťoviny. Majú však na sebe ešte pár sexi detailov a to v podobe otvorov na prsiach, zadku či genitáliách. Môžete si tak svoje sexuálne hry naplno užívať.

Každá bude krásna

Bodystocking na rozdiel od iných sexi kostýmčekov lichotí každej postave. Aj napriek tomu, že je tento odvážny kúsok priliehavý, dokáže naozaj zázraky a pristane naozaj každej žene a to bez ohľadu na to, či nosí veľkosť S alebo XL, to vám garantujeme!

image

Zaujme vás viac prádlo s otvormi, alebo budete mať skôr odvahu na kúsok bez nich?

dreamstime

Prekvapenie

Bodystocking je samozrejme určený pre oči vášho partnera, no čo tak, cítiť sa trošku tajomne a sexi vďaka tomuto výnimočnému kúsku aj počas obyčajného dňa, prípadne spoločenskej akcie. Vymeňte nudné prádlo za bodystocking a užívajte si ten pocit, kedy okrem vás nikto iný nebude ani len tušiť, čo skrývate pod šatami. Pokojne to však pošepnite svojmu partnerovi, ktorému to iste vyrazí dych a bude sa vás všemožne pokúšať dostať domov čo najrýchlejšie.

Podľa čoho si vybrať?

Pri výbere bodystockingu máte úplne voľné ruky. Vyberajte si v prvom rade podľa toho, čo sa vám páči a v čom sa vy cítite čo najviac sexi. Bude to tajomná čierna, sexi červená, alebo nežná biela? Čipka, alebo čistá sieťovina. Preferujte kúsok bez otvorov, alebo radšej siahnete po prádelku, ktoré ich má hneď niekoľko? Fantázii sa medze nekladú, tak si ich zbytočne nerobte ani vy samé a vyberajte s odvahou!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 19:48