Nuda v postelí? Navrhnite partnerke či partnerovi spestrenie.dreamstime
StoryEditor

Toto sú sexuálne praktiky po ktorých muži túžia, no ženy z nich až také nadšené nie sú

01.02.2023, 15:00
Vzťahy

Chcete trošku spestriť váš sexuálny život, no vaše a partnerove predstavy sa tak trošku líšia? Pravdou je, že túžby aj apetít mužov a žien sa nie vždy zhodujú. Nájsť prienik je niekedy náročné, no nie nemožné. Asi vás neprekvapí ani fakt, že kým muži z niektorých praktík doslova šalejú, ženy už také nadšené nie sú.

Je toho niekoľko, čo vám do spálne prinesie nový vietor. Otázne je, na čo sa necháte nahovoriť a čomu poviete razantné nie.

Hry a hračky

Po rokoch spoločného spolužitia už zo vzťahu odíde vášeň a nie vždy sa chce partnerom ju stále znova a znova objavovať, prípadne stimulovať. Muži sú určite oveľa viac otvorení rôznym sexuálnym hrám a tiež hračkám. V posteli by iste radi privítali svoju partnerku v nejakom sexi kostýmčeku či v roli niekoho iného. Mnohé dámy sa však do týchto póz stavajú nerady. Občas si síce nejakú sexi sestričku v nemocnici zahrajú, aby svojmu partnerovi ulahodili, no že by sa v tom cítili práve komfortne, to sa nedá povedať. Ale samozrejme, sú tu aj ženy, ktoré to urobia s radosťou a dokonca si to naplno užijú.

Nie orálnemu sexu

Nie je nič výnimočné, že ani z orálneho uspokojovania partnera niektoré ženy nie sú práve nadšené. Hoci je orálny sex pre mužov nie len veľmi príjemný, ale aj vzrušujúci, niektoré dámy jednoducho majú problém s týmto uspokojovaním svojej polovičky. Nehovoriac o tom, že muži doslova milujú, keď si ich partnerka nechá penis v ústach aj počas ejakulácie. Prieskumy však hovoria jasne: ženy to robia len a len kvôli partnerovi a niektorým je to dokonca vrcholne nepríjemné.

image

Niektoré dámy majú problém s orálnym uspokojovaním partnera.

dreamstime

Trojka

Už niekoľko ďalších prieskumov tiež potvrdilo, že muži najčastejšie fantazírujú o švédskej trojke. Niektorí o nej majú jednoznačnú predstavu a do postele by si k svojej partnerke zavolali najradšej ešte jednu sexi ženu, v žiadnom prípade nie muža. Iní sú zase otvorení obom modelom, ba dokonca ich ešte viac vzrušuje predstava, že sa práve o svoju drahú budú musieť deliť s niekým ďalším. Toto je však ďalšia fantázia z kategórie: muži ich milujú, ženy sa im bránia. Nejdeme všetky ženy škatuľkovať, pretože sa medzi nimi iste nájdu výnimky a tie muži svojim konkurentom závidia. Mimochodom, štúdie tiež hovoria o tom, že ženy síce o trojke často rozmýšľajú a predstavujú si ju, no málo ktorá sa aj odhodlá k jej realizácii. Hovoriť o tejto predstave nahlas pred svojim partnerom však majú problém tak muži ako aj ženy.

Swingers klub

Túžite po zábave pre dospelých? Odvážnym šťastie praje a možno svoju partnerku predsa len nahovoríte na návštevu swingers klubu. Uvidíte, či patríte k tým šťastlivcom, ktorí sa tejto erotickej seansy zúčastnia spolu so svojou ženou či partnerkou, alebo im naopak partnerka túto sexuálnu predstavu rovno „vytlčie“ z hlavy. Možno by ste na ňu mohli ísť postupne a navrhnúť jej v prvom kroku len účasť na takejto párty. Následne môžete dúfať, že nad ňou zvíťazí zvedavosť a bude sa tam chcieť ísť aspoň pozrieť. Áno, swingers párty ponúkajú aj takúto možnosť. Erotikou nasiaknutá miestnosť ju možno naladí na to, aby ste sa raz aj spoločne vybrali za takýmto dobrodružstvom. Ak sa tam raz vyberiete, nezabudnite si medzi sebou stanoviť jasné pravidlá, vďaka ktorým predídete zbytočným nedorozumeniam a hádkam. Vidieť totiž svojho partnera, ako si to užíva s niekoľkými ďalšími ľuďmi môže byť pre vás oveľa nepríjemnejší pohľad, ako by ste si vôbec mohli myslieť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 23:10