Poloha 69 sa môže stať vašou obľúbenou, a to len vďaka týmto tipom.dreamstime
StoryEditor

Posuňte známu polohu 69 na vyšší level: Obaja si ju tak konečne vychutnáte naplno

21.01.2023, 11:30
Vzťahy

Niektorí ju milujú, iní sú voči nej skeptickí. Áno, reč je o polohe 69, ktorá nie je pre každého. Totiž, vyžaduje si telesnú a duševnú zohranosť, ale aj trochu trpezlivosti. Síce prijímať a zároveň dávať nedokáže každý, my sme si pre vás pripravili niekoľko tipov, vďaka ktorým si túto polohu možno obľúbite a posuniete o level vyššie.

Poloha 69 je považovaná za vyššiu formu orálneho sexu, no vyžaduje si u oboch partnerov maximálnu mieru dôvery, otvorenosti a rešpektu. Býva skvelou milostnou predohrou, ktorá môže skončiť spoločným orgazmom. Síce je opradená rôznymi mýtami a názormi, mala by patriť aj do vášho sexuálneho menu. Prináša totiž celý rad potešení a je omnoho intímnejšia, ako klasické milovanie. Ak ju s partnerom neradi praktizujete, prinášame vám niekoľko tipov, vďaka ktorým si ju môžete obľúbiť posunúť o level vyššie.

Vankúš ako skvelý pomocník

Podľa výskumov je medzi pármi poloha 69 veľmi častá a uznávaná, no mnohí jej stále nevedia prísť na chuť. Možno aj vy patrí k tejto skupine, pretože sa pri nej naproti klasikom milovaní naplno prejavujú výškové rozdiely. V tomto prípade vám môže pomôcť malá drobnosť, a to vankúš pod zadkom. Vďaka nemu totiž viete partnera dostať do polohy, aby mal pod vami všetko na správnom mieste. Na vašu orálnu stimuláciu aj potešenie. Skúste to a uvidíte, že vám poloha 69 bude chutiť o niečo viac.  

Dvojité potešenie

Používate pri polohe 69 len mechanické trenie? Prestaňte sa obmedzovať a skúste to inak. Použiť môžete napríklad jazyk, ktorým nebudete masírovať len pohlavné orgány, ale aj ich okolie. Vychutnávajte si to láskanie. Táto poloha je zároveň skvelá aj tým, že váš partner dostáva veľmi rýchlu spätnú väzbu. Ak totiž začnete niečo robiť vy, partner to zopakuje, a tak si vzrušenie užívate obaja. Skúste teda robiť jemu to, čo by ste chceli, aby on robil vám.

image

To, čo urobíte partnerovi, to isté urobí on vám.

dreamstime

Nezabúdajte aj na iné erotogénne zóny

Nepoužívajte len ústa a jazyk, ale aj ruky, ktorými by ste sa nemali len podopierať. Pokojne ich môžete využiť na masáž intímnych partii a och okolie. Od pása nižšie majú muži veľké množstvo erotických zakončení, ako napríklad vnútorná strana stehien alebo spojenie päty s členkom. Tieto časti tela skúste masírovať, hladkať či hrabkať. Ak si to budete naozaj užívať, partner sa odvďačí príjemným vzdychaním. Nezabúdajte, že ak sa mu to zapáči, to isté urobí následne aj vám.

Skúste experimentovať

Pri polohe 69 nemusí byť len muž dole a žena hore. S kľudom sa môžete aj vymeniť. Takisto vyskúšajte polohu, pri ktorej ležíte na boku alebo pre akrobatov aj v stoji. Táto poloha má množstvo variácii a bola by škoda nevyskúšať ich. Dá sa praktizovať aj na iných miestach alebo s erotickými hračkami. Jednoducho, snažte sa experimentovať a užívať si prítomný okamih o čosi viac.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 18:06