Ak túžite po šťastnom a pevnom vzťahu, skúste sa držať tohto kalendára lásky.dreamstime
StoryEditor

V máji by ste sa mali viac bozkávať, v októbri milovať: Toto je kalendár lásky po mesiacoch

12.01.2023, 17:00
Vzťahy

Túžite po tom, aby vám láska s partnerom vydržala? Musíte sa o ňu starať. Pomôcť s obnovou vzťahu a vybudovaním jeho silných základov vám môže pomôcť aj tento ročný vzťahový kalendár. Pozrite sa, v ktoré mesiace by ste sa mali viac bozkávať milovať alebo maznať.

Úprimnosť je v júli nadovšetko

Je jednoduché si po čase začať všímať len tie negatívne stránky, no čo by ste povedali na to, keby ste v tomto mesiaci prestali vyťahovať partnerovi na oči len to zlé. Skúste mu naopak povedať, čo si na ňom vážite, prečo ho milujete alebo prečo sa vám páči. Láskavé slová či vyznania môžete poskrývať na tajné miesta alebo nalepiť na chladničku. To isté nezabudnite dať za úlohu aj vašej polovičke.

Poznávací august

Leto je v plnom prúde, a preto máte chuť cestovať či spoznávať nové veci a miesta. Využite to s partnerom a vráťte sa akoby späť na začiatok vzťahu. Zaujímajte sa o jeho obľúbené jedlá, filmy či farby. Verte či nie, určite objavíte aj niečo nové, čo o ňom ešte neviete.

V septembri buďte kreatívni

Síce túžite po živote vo dvojici, nemôžete zabúdať ani na svoju individualitu. Nestraťte samy seba a choďte za vecami, ktoré vás zaujímajú. Zapíšte sa na kreatívny kurz, prihláste sa na hodiny tanca, začnite behávať alebo venujte večery kresleniu. Napokon sa o vašich nových zážitkoch porozprávajte s partnerom. Takýto spôsobom dodáte do vzťahu viac energie.

image

Venujte sa aj samy sebe. Maľujte, tancujte alebo sa prihláste na zaujímavý kurz.

dreamstime

Október nabitý sexualitou

Hovorí sa, že v chladnejších mesiacoch priťahujú ženy mužov viac ako inokedy. Práve túto skutočnosť by ste mali využiť a v októbri sa povenovať intímnostiam. Túľte sa, bozkávajte sa a milujte. Okrem toho sa snažte dodržovať pravidlo šiestich minút, a teda venujte aspoň toľko času predohre, než sa dostanete k pohlavnému styku.

Rovnoprávny november

V novembri by ste sa mali uistiť, že sa k sebe správate férovo a rovnoprávne. Porozprávajte sa s partnerom o tom, ak vám vadí, že sa nestará o domácnosť, neplní sľuby alebo robí šialené veci bez vás. Takisto si vypočujte aj jeho „sťažnosti“ a dospejte k záveru. Vo vzťahu je totiž rovnosť veľmi dôležitá

Plány v decembri

Keď sa blíži koniec roka, je dobré si s partnerom zrekapitulovať, čo ste za posledné mesiace zažili. Rovnako tak si naplánujte, čo by ste chceli spoločne podniknúť v novom roku, kam by ste išli na dovolenku, presťahovali sa alebo kúpili domáceho miláčika. Takéto plánovanie vám pomôže dozvedieť sa, čo môžete v budúcnosti vylepšiť a na čo sa v najbližšom období tešiť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 02:15