Takto si rýchlovku užijete naplno aj so slastným vyvrcholením.dreamstime
StoryEditor

Rýchlovka plná orgazmu: Vďaka týmto polohám si užijete sex aj za krátku dobu

05.01.2023, 17:00
Vzťahy

Stáva sa vám, že nemáte náladu či čas na dlhé milostné hrátky? Nevadí, s partnerom si môžete dopriať potešenie aj za krátku chvíľu. Stačí, ak zvolíte správnu polohu, ktorá oboch poteší slastným orgazmom, a to behom pár minút. Pozrite sa, ktoré pozície sú na rýchlovku najlepšie.

Na rýchly, nespútaný sex nedajú niektoré páry dopustiť a dobre vedia prečo. Ak si chcete užiť rýchlovku naplno aj vy, musíte zabudnúť na dlhú predohru či hľadanie vhodného miesta, ponožky na nohách, celulitídu alebo pracovné starosti. Pri pár minútovom sexe je totiž dobrá každá sekunda a neradno sa rozptyľovať hlúposťami, ktoré by jej priebeh mohli zbytočne narušiť. Rýchlovku môžete praktizovať v aute, skúšobnej kabínke alebo na toaletách v lietadle, no najdôležitejšie je, aby ste vybrali správnu polohu. Pozrite sa, vďaka ktorým pozíciám môžete dosiahnuť orgazmus aj za krátku chvíľu.

Poloha zacielená na bod G

Poloha, ktorú si s partnerom zamilujete obaja, pretože vďaka nej rýchlo dosiahnete vrchol rozkoše, sa nazýva zvieracia kazajka. Obľúbiť si ju môžete najmä preto, že pri nej nemusíte predvádzať žiadne akrobatické čísla. Ľahnite si na chrbát a nohy položte na ramená kľačiaceho partnera. Akonáhle zdvihnete nohy, vagína sa zúži, panva zvýši a partner tak cieli priamo na bod G.

Novinka v pozícii na psíka

Zárukou rýchleho vyvrcholenia je nepochybne poloha na psíka. Muž pri nej totiž ovláda prienik, koriguje pohyby a má skvelý výhľad na vaše telo. Vyskúšať by ste však mali obmenu tejto sexuálnej klasiky, a to lenivého psa. Nohy majte pokrčené v kolenách na posteli či podlahe, ruky natiahnite do diaľky pred seba a v oblasti chrbtice sa tak intenzívne pretiahnite, pričom zadok smerujte nahor. Nezabudnite dať nohy bližšie k sebe a užívajte si pocit slasti a rýchlej vášne.

image

Pri rýchlovke vyskúšajte jednu z týchto polôh.

dreamstime

Dvojitou stimuláciou k intenzívnemu orgazmu

Niektoré polohy vyzerajú na prvý pohľad ťažšie, než v skutočnosti sú. Jednou z nich je aj pozícia nazývaná mušlička. Ľahnite si na posteľ, nohy dajte za hlavu, až tam, kam je to ešte príjemné a členky skrížte. Týmto spôsobom umožníte partnerovi nevstupovať do vagíny len penisom, ale môže pri tom dráždiť aj klitoris. Dvojitá stimulácia vás vynesie do nebies.

Nechajte partnera v dominancii

Ak s partnerom dostanete chuť na sex v kuchyni, nemusíte okamžite bežať do spálne. Ľahnite si na jedálenský stôl, roztiahnite nohy a chodidlá položte na hranu stola. Potom nechajte partnera, než sám určí tempo, pričom sa mu nezabudnite celý čas pozerať do očí a stimulovať ukazovákom a palcom jeho penis.

Poloha jin a jang

Pri tejto polohe je predohra dôležitá, aby ste sa rozohriali, no nemusíte to preháňať. Usaďte partnera na posteľ a vy si sadnite obkročmo na neho čelom priamo k nemu. Vaše telá by mali vytvoriť prepletený praclík. Kľúčom tejto veľmi intímnej pozícii však nie je prirážanie, ale hojdanie. Skúste pridať ešte vzdychy a úspech je zaručený.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 19:18