Pozrite sa, prečo je sex v zime lepší ako v lete.dreamstime
StoryEditor

Vo vašej posteli by v zime nemalo ostať chladno: Pre toto je sex v studenej sezóne lepší ako v lete

27.12.2022, 11:00
Vzťahy

Patríte k ženám, ktoré sa v zime najradšej zahrabú pod perinu, zapnú si film, uvaria čaj a nevylezú dovtedy, dokým nezačnú snežienky vystrkovať svoje hlavičky zo zeme? Mali by ste vedieť, že robíte veľkú chybu. Áno, v posteli zostať môžete. Síce je vonku poriadna zima, no vo vašej spálni by malo byť horúco ako v pekle. Pozrite sa, prečo je sex v studenej sezóne lepší ako v lete.

To, že je vonku zima, neznamená, že to musí byť rovnako aj vo vašej spálni. Možno ste o tom nevedeli, no milovať sa v tomto období so sebou prináša veľké množstvo výhod. Pozrite sa, prečo by ste mali zapáliť oheň v krbe, uvariť si punč, zapnúť romantickú hudbu a začať sa oddávať radovánkam, o ktoré sa rozhodne nechcete pripraviť.

Zimná príťažlivosť

Síce by ste si mysleli, že ste pre mužov najatraktívnejšie najmä počas letných mesiacov, kedy zo seba zhodíte vrstvy oblečenia a odhalíte svoje krivky, no opak je pravdou. Práve tie vrstvy oblečenia zrejme v zime pôsobia na mužskú fantáziu, ktorá si vás túži rozbaliť ako darček a zistiť, čo sa pod nimi skrýva. Áno, čím chladnejšie vonku je, tým ste pre svojho partnera viac sexi, takže v posteli to v tomto období môže byť omnoho vzrušujúcejšie.

Najlepším darčekom je sex

Bolo pre vás zložité vybrať partnerovi ideálny darček pod stromček? Na ďalšie Vianoce alebo narodeniny by ste rozhodne mali zabudnúť na voňavky, ponožky či darčekové poukazy. Muži totiž najviac túžia po sexe. Môžete im podarovať erotickú pomôcku, hru alebo zmyselný striptíz v sexi spodnom prádle zakončený posteľnými radovánkami. V jednoduchosti je predsa najväčšia krása, nemyslíte?  

image

V zime sú ženy pre mužov omnoho príťažlivejšie.

dreamstime

Čas na klasiku

Áno, tým je myslená klasika v sexuálnych polohách. V lete ich striedate tak rýchlo, že si ani nevšimne, že je po sexe. Naopak, v zimných mesiacoch máte možnosť vrátiť sa k obľúbeným a tradičným polohám ako je misionár či rôzne varianty lyžičiek. Nie sú to však len polohy, v ktorých sa cítite najlepšie, ale všetko je pomalšie a predovšetkým sa konečne môžete dotýkať telami najviac ako sa len dá. Vďaka tomu pocítite náboj vášne a erotiky.

Počet spermií sa v zime zvyšuje

Počuli ste už o tom, že v zimných mesiacoch je počatých najviac detí? Totiž, mužské spermie sú v lete oslabené na kvalite, takže ak túžite po bábätku, nemusí to v teplom období vyjsť. Skúšať by ste to naopak mali v zime, kedy počet spermii zvyšuje a kvalita zlepšuje.

Zima praje aj nezadaným

Neznamená to, že zimné radovánky sú iba pre zadaných, ale práve naopak. Ak vám partner zatiaľ chýba, chladné mesiace sú plné rôznych párty, večierkov a skvelých príležitostí na zoznámenie. Je len na vás, či budete chcieť stretnúť lásku svojho života alebo sa len rozptýliť na jednu noc. Nielenže si to po dlhej dobe užijete, ale konečne zažijete kvalitný sex.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 21:40