Ak túžite dosiahnuť orgazmus, držte sa týchto zvykov.dreamstime
StoryEditor

Toto sú zvyky žien, ktoré dosahujú orgazmus pri každom sexe: Rozhodne ich musíte vyskúšať

28.12.2022, 17:00
Vzťahy

Samozrejme, sex môže byť dokonalý aj bez vyvrcholenia, no povedzme si pravdu, že vďaka nemu je pocit z milovania omnoho lepší. Keďže má mnoho z vás problém s dosiahnutím orgazmu, ale túži si ho užiť každá, pripravili sme si pre vás zvyky žien, ktoré vyvrcholia pri každom sexe.

Dosahujete orgazmus pri každom milovaní? Väčšina z vás pravdepodobne odpovie, nie. V prvom rade by ste si mali uvedomiť, že orgazmus sa rodí v hlave. Ak sa nedokážete odpútať od myšlienok, pocitov či situácii, ktoré si v mozgu neustále prehrávate aj počas milovania, môže byť pre vás veľmi ťažké dosiahnuť vrchol. To je jedna z prvých a základných vecí, na ktorú netreba zabúdať. Aby ste si užili sex naplno až do samého konca, pripravili sme si pre vás aj ďalšie zvyky, ktoré by mali robiť ženy dosahujúce orgazmus pri každom sexe.

Nezabúdajte na pravidelnú masturbáciu

O masturbácii sa väčšinou hovorí v mužskom rode, no mali by ju začať praktizovať aj ženy. Totiž, ak sa budete pravidelne uspokojovať, dokážete spoznať každý milimeter svojho tela. Budete vedieť, čo vám robí dobre a aké dotyky sa vám páčia alebo aké tempo, tlak či rýchlosť musíte použiť, aby ste vyvrcholili. Vďaka tomu môžete môže tieto skúsenosti partner povzniesť na vyššiu úroveň.

Začnite sa sústrediť na klitoris

Ak ste si mysleli, že dosiahnete orgazmus najmä penetráciou a dráždením bodu G, mýlili ste sa. Totiž, väčšina žien nie je schopná vyvrcholiť, pokiaľ nie je stimulovaný ich klitoris. Práve z tohto dôvodu by ste sa na tento kúsok tela mali sústrediť pri každom sexe. Buď vás na klitorise bude láskať partner, jeho telo alebo použijete prsty či vibrátor.

image

Orgazmus môžete dosiahnuť vďaka pravidelnej masturbácii a stimulácii klitorisu.

dreamstime

Neuponáhľajte predohru

Možno ste si to nikdy neuvedomili, no skočiť hneď na vec nie je správne. Predohra je veľmi dôležitou súčasťou milostného aktu, vďaka ktorej sa nažhavíte a vzrušíte. Nejde o to, ako dlho ju s partnerom robíte, veď predsa, každá z nás je iná a každá potrebuje niečo iné, a preto netreba nič uponáhľať. Môžete sa hladiť, bozkávať alebo prebudiť sexuálne zmysly iným spôsobom.

Povedzte, čo sa vám páči

Bojíte sa partnerovi povedať, čo vás vzrušuje a čo naopak nie? Skúste sa v posteli odviazať a ozvite sa. Verte či nie, aj vaša polovička bude najšťastnejšia, ak jej poviete, ako dosiahnuť vytúžený cieľ, ktorým je vaše uspokojenie. Nezabúdajte, komunikácia je základom vzťahu a všetkého s ním spojeného.

Stres kvôli orgazmu

Orgazmus možno nedokážete dosiahnuť kvôli tomu, že naň neustále myslíte a stresujete sa kvôli nemu. Tým, že vám v hlave ide na plné obrátky len jedna myšlienka, nikdy si neužijete to, čo sa deje, dotyky a láskanie, ktorými vás partner zahŕňa. Skúste sa preto uvoľniť a konečne dosiahnete to, po čom túžite.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 13:10