Poďte spolu s nami nájsť najcitlivejšie miesta na mužskom teledreamstime
StoryEditor

Mužské erotogénne zóny nekončia len pri penise: Týmto partnera zaručene dostanete

22.12.2022, 19:00
Vzťahy

Myslíte si, že jedinou mužskou erotogénnou zónou je penis? Chyba. Aj mužské telá majú svoje tajné citlivé miestečka, ktoré správnym dráždením môžu vášmu partnerovi privodiť skutočný pocit blaženosti. Tieto miesta by ste pri milostných hrách rozhodne nemali vynechávať.

Predtým, než sa pustíte do odhaľovania erotogénnych zón vášho partnera, musíte si uvedomiť, že každý z nás je osobitnou a neopakovateľnou bytosťou. To znamená, že čo jedného muža privedie do varu, na druhého môže pôsobiť nepríjemne. Ak teda chcete dosiahnuť stav najvyššej extázy, musíte svojho partnera dokonale spoznať. Základným epicentrom rozkoše je predovšetkým mozog. Práve z tohto dôvodu sa na večer plný romantiky a skúmania poriadne pripravte. Oblečte si sexi negližé alebo spodné prádlo, namaľujte sa červeným rúžom alebo si obujte tie hriešne vysoké čierne lodičky, ktoré vám už dlho stoja v skrini. Keď budete mať o vizuálnu stránku postarané, môžete sa pustiť do hľadania partnerových erotogénnych zón. Toto sú tie naj.

Krk a uši

Tieto miesta sú veľmi citlivé nielen pre ženy, ale aj mužov. Pomaly začnite bozkávať partnerovu šiju a občas sa prisajte alebo zahryznite. Nezabudnite mu poláskať ani uši, na ktorých sa nachádza mnoho nervových zakončení. Zamerajte sa na ich lem a jemne sajte lalôčiky. Môžete sa chvíľu povenovať aj pokožke hlavy a dopriať partnerovi príjemnú masáž. Aby ste ho ešte viac vzrušili, skúste ho rukami chytiť za zátylok a jazyk majte na ušiach. Vraj by to mala byť priam vražedná kombinácia.

Bradavky

Niektoré ženy sú schopné dosiahnuť orgazmus láskaním pŕs. U mužov to môže mať rovnaký efekt, no stále platí, sto ľudí, sto chutí. Ak partner nebude protestovať, jeho bradavky môžete stimulovať krúživými pohybmi jazyka alebo nežne sať perami.

"V" línia

Vyskúšať môžete aj dráždenie takzvanej "V" línie. Ide o líniu medzi bedrovými kosťami, ktoré vedie až ku koreňu penisu. Správnymi dotykmi alebo s použitím jazyka a obkresľovaním tejto línie, privediete partnera do varu.

image

Muži majú veľmi citlivé bradavky, krk, ale aj prsty.

dreamstime

Zápästie a prsty

Ďalšou mužskou silne erotogénnou zónou sú nepochybne ruky. Partnerov prst si môžete napríklad vložiť do úst a začať ho jemne sať. Cmúľanie mužov naozaj vzrušuje, pretože im pripomína pôžitok z orálneho sexu. Bozkávanie a jemné hryzenie prstov či zápästia môže byť skvelou predohrou a náznakom, že sa pomaly presúvate nižšie a nižšie.

Spojenie päty s členkom

Keď sa presuniete úplne dole, nájdete ďalšie citlivé miesto, ktoré je prepojené s pohlavnými orgánmi. Je to presne to miesto, kde zvyknete mávať otlak z nových topánok. Skúste začať stimulovať tento bod alebo naň zatlačte a sledujte, aká bude reakcia vášho partnera.

Vnútorné stehná

Poslednou zastávkou pred tým, než sa dostanete medzi partnerove nohy, je vnútorná strana stehien ako najcitlivejšie miesto na mužskom tele. Tieto svaly môžete stisnúť, hladkať alebo vymyslieť niečo iné. Napokon sa presuňte ku genitáliám. Veríme, že s tými už máte skúsenosti a viete, ako v nich vyvolať príjemné sexuálne pocity.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. apríl 2024 10:07