Muži na ženách milujú viacero vecí.
StoryEditor

Toto sú ženské vlastnosti, ktoré muži milujú. Chuť na sex aj nezávislosť

22.12.2022, 10:54
Vzťahy

Hovorí sa, že muži si vyberajú ženy podľa vzhľadu. Pravdou ale je, že aj vyžarovanie a povahové vlastnosti robia svoje. Čo všetko muži na svojich „polovičkách“ obdivujú?

Nezávislosť

Predtým manželia žili ako siamské dvojčatá a všetko robili spolu. Dnešný trend je trochu iný. Partneri síce zdieľajú spoločnú domácnosť, starosť o deti, ale ponechávajú si aj svoj vlastný svet a priestor.„Občas idem s kamarátmi na pivo. A moja žena zase s kamarátkami na kávičku. Som rád, že manželka preberie všetky tie svoje „ženské veci“ s kamarátkami a ja zase upustím páru s chlapcami. Sme k sebe tolerantní a prajeme si, aby nám bolo dobre. To samozrejme neznamená, že by sme jeden druhého nejako podvádzali. Veríme si, len si navzájom dávame priestor,“ vysvetľuje tridsaťdeväťročný Henrich.

Keď sa povie „ambiciózna žena“, väčšina ľudí si vybaví kariéristku. Ale tak to nie je. Ambície môže mať ktokoľvek, kto dokáže snívať. O kvetinárskom obchodíku, o novom, lepšom bývaní, o víťazstve v súťaži o najlepšiu tortu... Častou vlastnosťou týchto ľudí je pracovitosť, oddanosť a schopnosť vytrvať, aj keď osud sa k človeku hocikedy obráti chrbtom.

„Moja žena sa dala na posilňovanie. Schudla trinásť kíl a rada by v tom pokračovala ďalej. Naozaj jej v tom fandím. Je motivovaná, nabudená, a tak dúfam, že sa jej to podarí. Som na ňu skutočne pyšný,“ pochvaľuje si štyridsaťpäťročný Karol.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 05:35