Muži na ženách milujú viacero vecí.
StoryEditor

Toto sú ženské vlastnosti, ktoré muži milujú. Chuť na sex aj nezávislosť

22.12.2022, 10:54
Vzťahy

Hovorí sa, že muži si vyberajú ženy podľa vzhľadu. Pravdou ale je, že aj vyžarovanie a povahové vlastnosti robia svoje. Čo všetko muži na svojich „polovičkách“ obdivujú?

Poslušná žena má vraj na chlapov smolu. Naopak o mrchách sa hovorí, že dokážu uloviť tie najlepšie partie. Presne také zvesti často kolujú a odozvou sú len pokrčené ramená.

Pravdupovediac, asi na tom niečo bude, pretože muži v sebe majú „inštinkt lovca“, ktorého ľahká korisť zase toľko neláka. Bohužiaľ sa to môže prejaviť aj v trvalejšom vzťahu, keď často partneri zabredávajú do stereotypu a z manželky sa stáva inventár, opatrovateľka alebo slúžka. Preto niet divu, že tie najlepšie mužské srdcia vyhrávajú ženy s výraznejšou osobnosťou, ktoré vedia, čo chcú.

Jednou z vlastností, ktorú muži na nežnom pohlaví obdivujú, je sebavedomie. „Nechcel by som mať doma ťuťku, ktorú musím riadiť a hovoriť jej, čo má robiť. Moja manželka Jana je síce svojráz, tvrdohlavá až na povalu a občas sa aj poriadne pohádame. Ale mne je milšie mať doma humbuk ako zaspávať vedľa človeka bez názoru,“ hovorí päťdesiatročný Jozef.

Zmysel pre humor

Ako je známe, mužská a ženská mentalita sa od seba líšia, preto niekedy môže dochádzať k zbytočným nedorozumeniam. Čo však vzájomnú komunikáciu partnerov odľahčí, je práve humor. Muži majú radi ženy, ktoré sa dokážu zasmiať cudziemu vtipu, ale zároveň si vedia urobiť „dobrý deň“ aj samy zo seba.

„Tým dotyčná dokáže, že je pohodárka a neberie sa tak strašne vážne. Nie je nič horšieho ako vzťahovačná ženská, ktorá potom robí doma dusno!“ hovorí štyridsaťsedemročný Karol z Ostravy, ktorý má na svojom konte už tretie manželstvo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 20:39