Erotógénne zóny sú aj tam, kde by ste ich nečakali.
StoryEditor

20 bodov mužského vzrušenia, o ktorých by ste mali určite vedieť!

17.08.2023, 17:09
Vzťahy

Hovorme o vzrušení. Pravdepodobne už viete, že existuje veľa rôznych spôsobov, ako nastaviť správne vibrácie pred sexom. Ako sa dotýkate svojho partnera, to všetko hrá hlavnú úlohu vo vašom celkovom sexuálnom zážitku. Ale to, čo vzrušuje jedného človeka, nemusí robiť toho druhému. Dobrou správou je, že aj keď je každý iný, keď sa stretnete s chlapom, niektoré všeobecné spúšťače mužského vzrušenia vždy platia.

6. Za kolenom

Uvažovali ste niekedy nad tým, že by ste venovali oblasti pod kolenami? Pravdepodobne nie. Ale vyplatí sa to.

Vyskúšajte toto: Oblasť za kolenom môže byť super všestrannou erotogénnou zónou, pretože sa dá dráždiť bez toho, aby ste boli na verejnosti drsní, ale môžete sa na ňu zamerať aj počas sexu, keď, viete, ste späť v súkromí. Skúste jemne prejsť prstami po tejto oblasti alebo sa zamerať na ňu počas prenikavého sexu dotykom, hladkaním alebo trochu zvýšiť intenzitu pomocou tlaku.

7. Anus

Aj keď ste už možno počuli o tom, že prostata je príjemná pre mužov. Hra na "zadných vrátkach" môže byť stále niečo príjemné, do čoho sa pustíte so svojím partnerom. V análnej oblasti je veľa nervových zakončení a keď dodržíte hygienu, môže to byť pre vás oboch skutočne horúci zážitok. Pamätajte, že dôležitý je lubrikantu, trpezlivosť a súhlas.

Vyskúšajte toto: Pre tých, ktorí chcú preskúmať análnu hru, ale nie sú si istí, či chcú dať alebo prijať análnu penetráciu, nebojte sa, konečník môžete stimulovať úplne bez penetrácie. Odporúča sa začať masážou zadku vášho partnera. Pohladkajte celú oblasť a položte ruky na záhyby, kde sa stretávajú nohy a zadok, potom posuňte prsty po záhybe z vnútornej strany stehna do vonkajšej oblasti, kým začnete hladiť vonkajšiu časť konečníka.

8. Vonkajšie stehná

Niektoré z najlepších erotogénnych zón sú miesta, ktoré môžeme nevinne hladiť v každodennom živote, a stehná sú vynikajúcim príkladom. Stehná sú podobne na tom ako oblasť slabín, ale so stehnami sa môžete pohrať aj na verejnosti.

Vyskúšajte toto: Zľahka sa dotýkajte alebo stláčajte a jemne masírujte oblasť, keď sedíte vedľa svojho partnera. Konkrétne, zónu v priestore medzi kolenom a polovicou stehna. Tento dráždivý pohyb ich prinúti chcieť viac. Keď ste v súkromí, môžete si túto oblasť, samozrejme, pokryť jemným lízaním, bozkami a dokonca aj malými uhryznutiami, ak je to niečo, čo vás oboch zaujíma.

9. Vnútorné stehná

Vzťahová terapeutka Eboni Harris hovorí, že keďže vnútorné stehno je tak blízko k penisu, „dokonca aj bez pocitu dotyku, len pobyt v tejto oblasti určite prinúti vášho partnera predvídať, čo bude ďalej“.

 

Skúste toto: Harris navrhuje, aby ste si našli čas na bozkávanie a lízanie vnútornej strany stehna vášho partnera predtým, ako sa dotknete jeho penisu pri orálnom podaní. Dráždiť a experimentovať so svojimi perami, od ľahkých vlajúcich bozkov k tvrdšiemu cmúľaniu.

10. Slabiny

„Podobne ako na vnútornej strane stehien je táto oblasť tak blízko k genitáliám, že nechať partnera dráždiť túto oblasť môže byť rovnako frustrujúce a uspokojujúce,“ vysvetľuje Sabat. Slabiny, známe tiež ako miesto, kde vaše brucho prechádza do dolnej časti tela a nôh, sú plné nervových zakončení a získavajú len bonusové body za to, že sú priľahlé k genitáliám.

 

Skúste toto: Ak chcete svojho partnera naozaj dráždiť, nechajte ho, aby si nechal na sebe spodnú bielizeň, zatiaľ čo vy pomaly prechádzate prstami po tejto oblasti, kým sa nakoniec nepohnete dotknúť sa ich pokožky, hovorí Sabat. Keď sa vyzlečie, navrhuje bozkávanie a pohladenie oblasti, a to najmä vtedy, keď dávate orál, pretože to môže urobiť veci ešte intímnejšími.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. máj 2024 03:00