Muži často používajú frázy, ktoré ženy dokážu poriadne vytočiť.dreamstime
StoryEditor

Tieto frázy dokážu všetky ženy poriadne vytočiť! Používa ich aj váš partner?

22.11.2022, 10:00
Vzťahy

V žensko – mužskom svete je to niekedy nielen o kompromisoch, ale aj o tom, že si z času na čas zahryznete do jazyka. Rovnako tak v záujme uchovania psychického zdravia radšej niečo prepočujete. V opačnom prípade by to bol boj, ktorý by často nemal víťaza. Niektoré reakcie na vaše konanie samozrejme nenechávajú na seba dlho čakať a vaši partneri pri nich s radosťou a niekedy možno s trpkosťou zareagujú presne tak, ako to len oni vedia.

Aj vám sa pri niektorých frázach, ktoré vám partner adresuje dvíha tlak? Niet sa čo čudovať, občas to naozaj vyzerá tak, že len striehnu na to, kedy urobíte chybu, aby si mohli do vás rýpnuť.

Toto potrebuješ?

Nie je žena na tejto planéte, ktorá by nemala pochopenie pre inú ženu, ktorá svojmu partnerovi bude so stoickým pokojom tvrdiť, že „tá kabelka nie je nová“. Jasné, ste svojprávne, máte vlastné peniaze a preto sa môžete rozhodnúť do čoho ich „investujete“. Áno, niektoré ženy berú kabelku ako investíciu, či sa to niekomu páči, alebo nie. Dôvod, prečo sem – tam klamete, prípadne zatajíte nejakú tú kabelku, šaty či kabát je úplne prostý. Naozaj nechcete byť podrobené výsluchu a následnému poučovaniu o tom, aké neekologické a neekonomické je míňanie peňazí za akékoľvek materiálne veci. Vy to samozrejme viete, ale niekedy je to skrátka silnejšie ako vy. A na otázku typu: „ Toto naozaj potrebuješ?“ sa vám už jednoducho odpovedať nechce. Takže áno, všetko nové je vlastne staré.

Nechaj si poradiť

Áno, vôbec nemáte problém nechať si poradiť. Sú dokonca situácie, kedy si rady samé vyžiadate. No zároveň viete, že váš partner naozaj nie je vševediaci a ani nezdedil patent na rozum. Aj keď on si to občas myslí. Práve preto sa cíti urazene, keď si niečo urobíte po svojom a nedáte na jeho rady. Vy zas máte tesne pred výbuchom v momente, ako sa vás snaží počas celej jazdy v aute usmerniť a dávať vám nevyžiadané rady: ako máte šoférovať, akú rýchlosť si máte zaradiť, prípadne či si trúfate predbehnúť auto pred vami a ako to máte urobiť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 11:02