Muži často používajú frázy, ktoré ženy dokážu poriadne vytočiť.dreamstime
StoryEditor

Tieto frázy dokážu všetky ženy poriadne vytočiť! Používa ich aj váš partner?

22.11.2022, 10:00
Vzťahy

V žensko – mužskom svete je to niekedy nielen o kompromisoch, ale aj o tom, že si z času na čas zahryznete do jazyka. Rovnako tak v záujme uchovania psychického zdravia radšej niečo prepočujete. V opačnom prípade by to bol boj, ktorý by často nemal víťaza. Niektoré reakcie na vaše konanie samozrejme nenechávajú na seba dlho čakať a vaši partneri pri nich s radosťou a niekedy možno s trpkosťou zareagujú presne tak, ako to len oni vedia.

Myslíš to vážne?

Akonáhle nie je stotožnený s tým, čo hovoríte, vytiahne starú známu formulku: „Myslíš to vážne?“, alebo „To snáď nemyslíš vážne!“ Práve to vo vašich ušiach znie rovno s tridsiatimi otáznikmi a zároveň vzniká jeden veľký výkričník. A vy presne viete prečo. Práve táto fráza totiž spochybňuje to, čo ste povedali, to, čo ste urobili, alebo sa len snažíte urobiť. Váš partner vám touto krátkou vetou dá presne najavo, čo si o vašom konaní myslí. A že to nie je práve pozitívne sa už medzi riadkami dovtípite aj sama. A vážne vás to vytočí!

Máš svoje dni?

Ruku na srdce, nie je otázka či máte svoje dni cez všetky pomyselné čiary? Väčšinu žien otázka tohto typu privádza do šialenstva. Akonáhle ste trošku nervózna (pokojne si za trošku dosaďte čokoľvek iné), alebo začnete nie príliš prívetivú tému a ste „konfrontačná“, vaša polovička sa snaží bagatelizovať to práve tým, že máte svoje dni...a preto ste útočná, nervózna a robíte minimálne z komára somára.

Nedramatizuj

A tu môžeme pokojne hneď nadviazať, pretože v očiach vášho muža vyhrávate prvé miesto v dramatizovaní a udeľuje vám titul Drama Queen. „Nedramatizuj“ zdvihne zo stoličky každú jednu ženu. Bez výnimky. A jediné, čo touto frázou muži dosiahnú je to, že vás vyprovokujú k ešte väčším výkonom, za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani hviezdy svetového formátu. Nabudúce si za takýto výkon vypýtajte aspoň Oscara!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 22:43