Funkčný sexuálny život môžete mať aj po rokoch.dreamstime
StoryEditor

Na to, aby ste mali funkčný sexuálny život vám budú úplne stačiť tieto tri veci

15.10.2023, 18:00
Vzťahy

Kým na začiatku vzťahu je sex a jeho kvalita vo vzťahoch akousi samozrejmosťou, s pribúdajúcimi rokmi vášeň vyprchá. O to viac je potrebné snažiť sa a robiť všetko preto, aby ste si funkčný sexuálny život udržali aj naďalej. Ak totiž stroskotá váš sexuálny život, pravdepodobne to skôr či neskôr zabije aj váš vzťah.

Mať super sex aj po rokoch však nie je žiadnou raritou. Práve naopak. Držte sa týchto troch rád a dokonalý sex bude vo vašom vzťahu samozrejmosťou.

Buďte iniciatívna

Zvádzajte, zvádzajte, zvádzajte. Prvou radou je, aby ste sa svojho partnera snažili zvádzať čo najčastejšie. Buďte vy tou, ktorá iniciuje sex ako prvá. Vo väčšine vzťahov je iniciátorom predovšetkým muž, ktorý si v prvom rade potrebuje naplniť isté biologické potreby. Ženy to majú o niečo zložitejšie a tá správna motivácia byť tou, ktorá niečo v tomto smere začne, by niekedy neprišla ani niekoľko týždňov. Nebudeme tu rozoberať, prečo je to tak. Skôr sa snažíme nakopnúť vás k tomu, aby ste to niekedy zobrali do svojich rúk. Uvidíte, ako veľmi to váš partner ocení a vy si tak zaistíte, že to medzi vami bude iskriť v posteli aj po rokoch.

Buďte sebavedomá

Aj keď sú pre niektorých mužov sebavedomé ženy doslova strašiakom, iných, a veríme, že aj toho vášho, to neskutočne priťahuje. Sebavedomie je totiž spojené aj so samostatnosťou a to je pre mužov atraktívne. Ženy, ktoré nelipnú len na svojom partnerovi, ale vedia sa samé o seba postarať sú pre mužov doslova magnetom. Aj v tých najväčších ošiaľoch zamilovanosti preto nezabudnite samé na seba. A to aj v posteli. Dopriať rozkoš svojmu partnerovi je absolútne prirodzené, no myslíte aj samé na seba. Ukážte, čo máte rada, čo sa vám páči a čo uspokojí aj vás.

Dôverujte mu

O tom, že dôvera je vo vzťahu veľmi dôležitá, sme písali už viackrát. No opakovanie, je matka múdrosti. Preto aj v tomto prípade pripomíname jej dôležitosť. Nedôvera totiž dokáže negatívne ovplyvniť váš sexuálny život. Pokiaľ svojmu partnerovi nebudete bezhranične dôverovať, strach vám nedovolí sa dostatočne uvoľniť. Váš sex tak nebude dostatočne uspokojivý ani pre vás, ba dokonca ani pre vašu polovičku. Porozprávajte sa a odhoďte svoje zábrany. Len tak sa môže váš partnerský aj sexuálny život skvalitniť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 16:54