Oživte váš sexuálny život vďaka erotickým pomôckam.dreamstime
StoryEditor

Počuli ste už o erotickom vankúši? Minimálna investícia zlepší váš sexuálny život

05.01.2023, 19:00
Vzťahy

O tom, že investícia do sexuálnych hračiek sa vám oplatí, už iste viete. Ak nie, je na čase sa o tom presvedčiť doslova na vlastnom tele. Jednou takou hračkou, alebo sexuálnou pomôckou je aj erotický vankúš. Pri jeho kúpe nemusíte vôbec siahať hlboko do peňaženky, no efekt predčí vaše očakávania.

Kým doteraz mali vo vašej domácnosti vankúše skôr dekoračný charakter, od teraz si budú plniť svoju funkciu úplne iným smerom. A že ich využijete na sto percent, to sa môže spoľahnúť.

Kde ich nájdete?

Sexuálne, alebo ak chcete erotické vankúše budete márne hľadať vo vašej obľúbenej predajni s nábytkom či textilom. Naopak, v sex shopoch ich nájdete hneď niekoľko. Môžete si vybrať podľa svojich preferencii spomedzi rôznych tvarov a tiež veľkostí. S najväčšou pravdepodobnosťou zoženiete aj taký, ktorý do vášho interiéru zapadne aj farebne.

Na čo slúži

Tento vankúš vám dopraje užiť si sex oveľa intenzívnejšie. Vďaka sklonu, ktorý vám ponúka, dochádza k hlbšej penetrácii a vy tak doslova precítite všetko, čo treba. Vankúš bude vašou pomôckou aj v prípade, že v posteli zvyknete experimentovať. Je totiž oveľa pohodlnejšie zotrvať v niektorej polohe, ak máte pocit väčšej stability. Uľahčíte to svojim rukám, bokom, chrbtici aj kolenám. No zážitok bude omnoho zaujímavejší.

image

Erotický vankúš zintenzívni váš sexuálny zážitok.

dreamstime

Erotika versus klasika

Erotické vankúše sú navrhnuté tak, aby boli oproti klasickým vankúšom oveľa odolnejšie. Okrem spomínanej stability ani nemenia svoj tvar. Z hygienických dôvodov sú vyrobené z látok, ktoré sa dajú bez problémov čistiť a tiež prať. Niektoré vankúše majú tvar, ktorý ani zďaleka vankúš na spanie nepripomínajú, no nájdete aj také vankúše, ktorých tvar vo vašej spálni nikoho neprekvapí.

Veľa muziky za málo peňazí

Ak sa rozhodnete, že svojej polovičke kúpite túto zdanlivo nenápadnú sexuálnu pomôcku, nemusíte sa pripravovať na žiadny extra výdavok. Vankúše kúpite už od 15 Eur. Tie drahšie sú samozrejme v rôznych smeroch sofistikovanejšie, no aj lacnejší variant splní svoj účel. Dobrý milenec a ten správny uhol vás dovedú presne tam, kam majú.

 

Foto erotickej POMÔCKY nájdete v GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 21:03