Niektoré oleje vás dokážu poriadne naladiť.dreamstime
StoryEditor

Zapáliť vo vás sexuálnu túžbu dokážu aj esenciálne oleje. Ktoré to sú a načo majú vplyv?

04.11.2023, 08:00
Vzťahy

Čo tak priniesť do vašej postele experiment v podobe esenciálnych olejov? Práve tie totiž vás, aj vášho partnera dokážu naladiť a vzbudiť vo vás intenzívnu, sexuálnu túžbu. Sex vďaka ním nadobudne úplne iný rozmer a váš vzťah tiež.

Vône majú pozitívny vplyv na vašu psychiku. Upokojenie mysle, ale aj uvoľnenie, ktoré vám prinesú, budú tou správnou predohrou. Tieto oleje by u žiadnej z vás nemali chýbať, pretože vás, ale aj partnera, dokážu poriadne rozpáliť.

Škorica

Škorica a jej vôňa sa vám bezpochyby bude spájať s jeseňou či zimou. Pravdou však je, že škorica pôsobí aj na zvýšenie vášho sebavedomia. Rovnako tak dokáže organizmus zahriať a prekrviť. To je plus pre váš milostný život. Navyše zvyšuje aj vašu sexuálnu energiu.

Ylang ylang

Máte problém s libidom? Siahnite po ylang ylang oleji. Ten si s ním hravo poradí. A vy sa následne môžete naladiť na sexuálne hry s vaším partnerom. Benefitom navyše bude odbúraný stres. Ylang dokáže zatočiť aj s depresiou a lieči úzkosť či hypertenziu.

Šalvia muškátová

Vôňa šalvie vás dokáže tiež poriadne naštartovať. Podporí chuť na sex a zdvihne vám náladu. To iste pri milovaní ocení aj váš partner.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 06:19