Niektoré oleje vás dokážu poriadne naladiť.dreamstime
StoryEditor

Zapáliť vo vás sexuálnu túžbu dokážu aj esenciálne oleje. Ktoré to sú a načo majú vplyv?

04.11.2023, 08:00
Vzťahy

Čo tak priniesť do vašej postele experiment v podobe esenciálnych olejov? Práve tie totiž vás, aj vášho partnera dokážu naladiť a vzbudiť vo vás intenzívnu, sexuálnu túžbu. Sex vďaka ním nadobudne úplne iný rozmer a váš vzťah tiež.

Santalové drevo

Čo tak partnerovi navrhnúť po ťažkom dni masáž? Vôbec mu nemusíte hovoriť o tom, že bude tak trošku – erotická. Ak pri nej použijete olej so santalovým drevom, úspech máte zaručený. Práve táto vôňa pôsobí relaxačne a podporí nielen túžbu, ale aj vzrušenie. Tak si to potom nezabudnite užiť.

image

Vyberte si spomedzi množstva éterických olejov ten správny.

dreamstime

Pačuli

Za jedno z najintenzívnejších afrodiziák je považované pačuli. To je rovnako príťažlivé pre ženy ako aj mužov. Jeho vôňa vás omámi natoľko, že zabudnete na okolitý svet a jediné, čomu sa budete chcieť v tej chvíli oddať, je nikdy nekončiaci sex s vašim partnerom.

Ružový olej

Ruže ako také sú symbolom romantiky. Muži nimi obdarúvajú ženy už od nepamäti a vedia, čo robia. Ženy si nimi raz dva omotajú okolo prstov. Potom stačí už len kvapka ružového oleja, ktorý prevonia miestnosť a vaša partnerka pocíti vzrušenie, ktoré bude aj pre vás sladkou odmenou. Rovnako sladkou, ako samotná vôňa tohto kvetu.

Vetiver

Aká nenápadná rastlina a pritom s libidom dokáže hotové zázraky. Olej z neho by preto nemal chýbať v žiadnej spálni. Stimulácia libida ide totiž ruka v ruke s vášňou a vzrušením. A to je bez pochyby pre sexuálne uspokojenie neodmysliteľnou súčasťou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 05:51