Ruženka vážila 133 kg.
StoryEditor

Ružena zažíva iba nešťastie. Manžel ju podvádza cez zoznamky, krach podnikania a morbídna obezita!

31.10.2022, 10:20
Vzťahy

Ruženku z Levíc nešťastné momenty v jej živote priviedli na váhu 133 kilogramov. Jej príbeh tisne slzy do očí. Sklamali ju muži, startila dôveru, nevážila si samú seba a dokonca počas súťaže Extrémne premeny, kam sa prihlásila chudnúť prišla mužovi na neveru. 45-ročnej žene život naložil až až.

Šou Extrémne premeny ešte asi nezažila taký krutý príbeh ako uvidíte v stredu. Ruženka je žena po štyridsiatke, mama dvoch veľkých dcér. Prvé manželstvo sa jej rozpadlo, potom stretla terajšieho partnera a vydala sa druhý krát. Dnes, ale opäť žije v nešťastnom a nefungujúcom manželstve. Manžel ju podvádza, cez internetové chaty. Hľadá si známosti a k nevere sa priznal. Ruženka je nešťastná, okrem malého psíka nemá žiadne záľuby, radosť jej prináša najmä jedlo. Chodí sama do reštaurácie na sushi do Trnavy, do Mc Donaldu v Beladiciach, na koláčik do kaviarne. Dcéry sú už veľké a majú svoje životy, Ružena svoj smútok dusí vnútri v seba a navonok sa pred rodinou tvári, že je všetko v poriadku, ale vo vnútri sa trápi. Manželove nevery spôsobili, že jej sebavedomie je na bode mrazu. A cestu z tohto marazmu už takmer nevidela.

 

Ruženka žije v jednom byte so svojimi dcérami a manželom, s ktorým sa pred niekoľkými rokmi vzali. Manželstvo im však dlhodobo nefunguje, je v hlbokej kríze. Sú skôr spolubývajúcimi, ako partnermi. Nedokážu sa spolu už ani rozprávať. ,,Naše manželstvo je teraz v kríze, keď príde domov, tak sa len hádame v poslednej dobe, nie je to pekný vzťah. Rozprávať sa nevieme, lebo sa hádame v poslednej dobe, tak sme každý v inej izbe, aby sme sa nehádali. Ani si nepamätám, kedy sme sa spolu smiali. proste, nejako nám to nefunguje. Myslím si, že ja kazím celý vzťah. Myslím si, že nespí so mnou v posteli, nemáme spolu žiadny milenecký vzťah, lebo asi som tučná.“ prezradila nešťastná žena.

image

Ruženka vážila 133 kg.

Prišla o muža aj peniaze

Ruženka sa snažila zabojovať a zmeniť svoj život. Odhodlala sa život zmeniť a začala od seba. Chce schudnúť aby sa páčila samej sebe, bola zdravá a získala späť stratené sebavedomie. V Extrémnych premenách začala cvičiť s trénerom Marošom Molnárom, ktorý ju zobral na pobyt v bootcampe. Lenže čas, ktorý ju mal nabiť energiou ju stiahol psychicky dole. Dozvedela sa, že jej bol opäť neverný. Ruženku to zložilo a Marošovi sa zverila. Ten ju zaviedol k psychologičke ,,Po telefonáte s dcérou sa so mnou manžel rozprával no a priznal sa mi k ďalšej nevere. Neviem, čím som si to zaslúžila, neviem sa sústrediť na cvičenie, neviem sa uvoľniť. Všetko, čo zjem a prídem na izbu ide von od nervov. Stále som slabšia a slabšia, potom nevládzem cvičiť, som unavená vyčerpaná. Neviem v noci spať, celú noc som nespala. nevedela som sa sústrediť na cvičenie, nevedela som nič robiť, nevedela som, s kým sa mám poradiť,“ povedala zničená Ruženka

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 11:48