Ruženka vážila 133 kg.
StoryEditor

Ružena zažíva iba nešťastie. Manžel ju podvádza cez zoznamky, krach podnikania a morbídna obezita!

31.10.2022, 10:20
Vzťahy

Ruženku z Levíc nešťastné momenty v jej živote priviedli na váhu 133 kilogramov. Jej príbeh tisne slzy do očí. Sklamali ju muži, startila dôveru, nevážila si samú seba a dokonca počas súťaže Extrémne premeny, kam sa prihlásila chudnúť prišla mužovi na neveru. 45-ročnej žene život naložil až až.

Prvé manželstvo a finančné problémy

Ruženka má už jeden vzťah za sebou, manželstvo, z ktorého má dve deti. V čase, kedy sa jej rozpadlo prvé manželstvo sa jej rozpadlo aj jej podnikanie, kvôli čomu sa dostala do obrovských finančných problémov:,,Mala som jedno manželstvo, z ktorého mám dve deti, už vtedy som mala nadváhu, nabrala som to pri tehotenstvách. To manželstvo sa rozpadlo, rozpadol sa vzťah, mala som podnikanie, rozpadlo sa aj podnikanie. Dostala som sa do osobného bankrotu, do finančných problémov, veľké problémy som mala vtedy. Tak som sa asi vyžrala. potom som spoznala už terajšieho manžela, bola z toho svadba, po svadbe prišli problémy a potom zas priberanie.“

Chce zhodiť 100 kíl

Keď sa prihlásila do Extrémnych premien mala jasnú predstavu čo chce so sebou robiť. Chce byť opäť veselou osobou, ktorá bude plná energie. Dnes sa nedokáže poriadne hýbať a jej najväčšou túžbou je, aby na stužkovú svojej dcéry prišla ako nový človek.,,Keby sa dalo zo mňa nejako stiahnuť tých 100kg dole, nejakým zázračným zipsom, tak by som bola úplne iná osoba. Odviazaná, uvoľnená, vysmiata, sama sebou. Neviem sa hýbať, neviem si obuť ponožky, neviem ísť hore po schodoch. milujem tanec, pozerám tanečné filmy, závidím im, ako sa vedia tak vrtieť. Dcéra bude mať o dva roky stužkovú, chcela by som, aby sa za mňa nemusela hanbiť, lebo som také monštrum.“  Šokujúce je, že jej dcéry pred premenou nevedeli, že sa ich mama trápi. ,,Ja pred nimi skrývam stále. Stále usmiata, nesnažím sa byť pred nimi nešťastná. Oni to vnímajú tak, že je všetko okej.“ Jej dcéry boli prekvapené: ,,To, že je nešťastná a zakomplexovaná to som nevedela, o takýchto veciach sa až tak nerozprávame, to som nevedela,“ povedala jedna z nich pred štábom. Ako Ruženka dopadne uvidíte už v stredu na Markíze v ďalšej časti Extrémnych premien.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 07:51