Zostrih tam dole je pre mužov veľmi dôležitý, ktorý preferujú najviac?unsplash
StoryEditor

Intímny zostrih podľa mužov. Takto sa im páči, keď sme upravené tam dole

27.07.2022, 18:00
Vzťahy

Nielen vlasy či tvár, ale aj ženské lono si vyžaduje veľkú pozornosť, a to najmä čo sa týka jeho úpravy. Tak ako sa menili trendy ženských kriviek a mejkapu, zmenili sa aj trendy zostrihov tam dole. Niektoré ženy preferujú brazílsky strih, iné prirodzenosť. Aký zostrih sa však páči mužom?

Ženské intímne partie sa upravujú rôzne a často tieto zostrihy podliehajú dobovým trendom. Vaginálne ochlpenie si ženy upravovali už v starovekom Egypte. Starali sa však oň aj Rimanky či ženy v stredoveku. Jedno obdobie sa preferoval zostrih na hladko, inokedy naopak džungľa. Všetko sa ale začalo meniť najmä s príchodom bikín a postupným sa odhaľovaním. Keďže sa každá snažíme zaujať a pôsobiť na opačné pohlavie sexi, neupravujeme si len vlasy či mejkap, ale aj svoju intímnu oblasť. V súčasnosti sú preto techniky a strihy len a len na ženách. Či už je to mierna džungľa, pásiky, trojuholníky, šípky, bikiny štýl alebo brazílska depilácia. Možností je naozaj veľa a každá žena sa aj tak rozhodne sama, akej úprave intímnych partii dá prednosť. No zamysleli ste sa niekedy, aký zostrih sa najviac páči mužom?

Najobľúbenejší zostrih je len jeden

Podľa výskumov si intímnu oblasť pravidelne upravuje až 67 % žien, pričom tretina z nich uprednostňuje brazílsky štýl, a teda úplne odstránenie chĺpkov. Aký intímny účes majú ale najradšej muži? Zo 6000 opýtaných skončil na prvom mieste so 45 % brazílsky strih. Hneď za ním bola s 32 % takzvaná pristávacia dráha a na treťom mieste skončil „trojuholník“ s 15 %. Džungľu alebo divoký porast preferuje len necelých 5 % mužov a čo sa týka rôznych špeciálnych zostrihov ako sú vzorce či písmená, tie sa páčia iba 2 % opýtaných. Znamená to, že preferencie žien a mužov sa v celku zhodujú a brazílsky zostrih je pre väčšinu naozaj vítaný.

image

Najviac mužov preferuje brazílsky strih.

unsplash

Vôňa a zostrih je pre pánov naozaj dôležitý

Každá z nás vie, že pre mužov je dôležitá vôňa tam dole. Väčšina pánov uprednostňuje, ak žena vonia naozaj prirodzene. Prílišná vôňa jahôd, kokosu či citrusových plodov sa totiž vášmu partnerovi nemusí až tak páčiť. Ak prekryjete svoju prirodzenosť, môže to mať dokonca vplyv na poklesnutie jeho vzrušenia. Takisto ako vôňa, aj intímny účes je pre mužov veľmi dôležitý. Niektorí priznávajú, že je pre nich napínavé, keď majú prvýkrát vidieť zostrih ženského lona. Pre väčšinu však tento pohľad nie je rozhodujúci, no pre 22 % mužov je to jedna z najdôležitejších častí ženského tela, a preto si na jej vzhľade veľmi potrpia. Dokonca 7 % mužov priznalo, že tento okamih môže ovplyvniť aj to, či nadviaže so ženou niečo vážnejšie a iba 4 % opýtaných je to úplne jedno.

Orálny sex a džungľa?

Ak sa aj rozhodnete, že sa po tomto výskume začnete, alebo naopak prestane, holiť tam dole, mali by ste vedieť, aký vplyv má strih na orálny sex. Ženy, ktoré preferujú džungľu alebo divoký porast, nemá problém uspokojiť ústami aj cez zarastenú buš 35 % mužov. Rovnaký počet opýtaných ženu orálne uspokojí, keď už to musí byť, no až 24 % z nich vyhlásilo, že by im porast mohol byť skutočne nepríjemný. Len 6 % mužov džungľu naozaj vyžaduje. Dámy, je však len a len na vás, akú úpravu intímnych partii zvolíte. Predsa, vy jediné musíte vedieť, čo je pre vás dobré a čo sa vám páči. Predovšetkým túto tému môžete pred partnerom otvoriť a zistiť, čo preferuje on. Vďaka tomu sa môžete spoločne dohodnúť na strihu, ktorý vyhovuje obom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 16:57