Pozor na mužské taktiky ktorými sa budú snažiť dostať vás do postele.Dreamstime
StoryEditor

Nenápadné taktiky, ako vás dostať čo najskôr do postele. Pri týchto frázach buďte ostražitá!

09.06.2022, 06:00
Vzťahy

Každý sa raz dostane do veku, kedy začne túžiť po normálnom, dlhotrvajúcom vzťahu a po partnerovi, ktorý bude tým pravým. V mužskom svete to funguje trošku inak ako v tom ženskom. Preto aj prejavy náklonnosti či príťažlivosti nemusia znamenať vždy to isté a častokrát si signály vysvetlíte úplne opačne ako boli pôvodne myslené. Muži sú však tvory pomerne jednoduché a odhaliť ich taktiky a tiež to, či majú záujem len o nezáväzný sex, alebo opakované stretnutia, je pomerne jednoduché.

Najmä ženy si dokážu vymýšľať hotové scenáre, za ktoré by sa nemusela hanbiť nejedná autorka ženských románov. Zatiaľ čo muži sa nestačia čudovať, na základe čoho ste si vyvodili, že má o vás vážnejší záujem. No ak použije niektorú z nasledujúcich formuliek, tak zapnite kontrolku a buďte pripravené, že sa pokúsi dostať vás do postele.

Dobrú noc

Každý dobre vychovaný muž by sa mal na konci rande ponúknuť, že vás odprevadí domov a nenechať vás ísť nočným mestom osamote. Ak je to gentleman, ktorý nemá postranné úmysly, zdvorilo sa s vami rozlúči so slovami, že sa určite ešte uvidíte. Je to tiež signál, že od vás nechce všetko hneď na prvom rande. Ak sa ale snaží predĺžiť stretnutie napríklad tým, že sa vyhovorí na potrebu použiť u vás toaletu, alebo sa sám pozve na kávu, čaj, či pohár vína, vedzte, že sa s vami neplánuje rozlúčiť tak rýchlo. Určite môžete bez zábran povedať nie. Ak si potrebuje len odskočiť, umožnite mu to, no najlepšie bude, ak zostanete oblečená medzi dverami, čím dáte jasne najavo, že nerátate s tým, aby sa zdržal dlhšie.

Trošku pripitý

Nedomyslel to a prišiel na rande autom, no večer sa vyvinul tak, že nakoniec skončil aj on s pohárom vína v ruke? Asi ste sa dobre bavili, čo môže byť veľmi sľubný začiatok. Problém však môže nastať, ak sa sám bude snažiť pozvať sa k vám len preto, že pil a nemôže šoférovať. Ak sa naozaj chcete držať zásady, že na prvom rande sa s novým objektom za žiadnych okolností nevyspíte, tak mu ponúknite taxík a pokojne sa s ním dohodnite na rannej káve, kedy si príde vyzdvihnúť auto po tom, ako a vyspí z opice. Mimochodom, ak vám na dotyčnom záleží, určite buďte zdržanlivá. Väčšina mužov tvrdí, že ľahká korisť stráca na svojej hodnote. Potom je neskoro plakať nad tým, čo sa stalo a vyhovárať sa, že sa vám to bežne nestáva.

Masér na počkanie

Prvé rande už máte za sebou a vďaka vzájomným sympatiám ste sa rozhodli pozvať ho k vám domov na večeru alebo drink. Vaša predstava je stráviť pokojný večer, kedy sa môžete vzájomne ešte lepšie spoznať, no zároveň viete, že dnes ešte určite nechcete žiadny sex. Jeho predstava však môže byť diametrálne odlišná od tej vašej a už toto pozvanie možno bral ako signál. Aktivita z vašej strany neprichádza a on sa snaží zobrať to do vlastných rúk. Preto vám navrhne masáž. Áno, ponuka je to veľmi lákavá a povedať nie bude možno veľmi náročné, no viete, ako to chodí a tiež viete, že od masáže je už len krôčik k sexu, ktorý ste nemali v pláne. Radšej sa vráťte z kratšej cesty, aby nakoniec vás súhlas nebol pochopený len ako ďalší signál.

Citový nátlak

Muži, ktorí majú svoj cieľ, sa nevzdávajú len tak ľahko. Zároveň si vás počas chvíľky vedia omotať okolo prsta a vy v snahe, aby ste ho nestratili, a s myšlienkou na to, že máte azda svoj životný úlovok, budete súhlasiť s čímkoľvek. Ak sa zdráhate, vie presne, ako vás čo najlepšie zmanipulovať a dostať tam, kam chce. Do postele. U týchto mužov však hneď potom klesá ich záujem o vás a vy strácate na atraktivite. Už rozmýšľa, v akých vodách bude loviť nabudúce. Buďte ostražitá. Užívajte si komplimenty na vašu adresu, no zároveň nestrácajte zdravý rozum a úsudok.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 13:35