Čo si pre vás pripravili hviezdy v mesiaci máj?unsplash
StoryEditor

Na Leva čaká odmietnutie, Panna stretne starú lásku. Zistite, čo vás podľa astrológie čaká v máji plnom vášne

03.05.2022, 18:00
Vzťahy
Máj, lásky čas. Pamätáte si na svoj prvý bozk či zlomené srdce? Láska patrí k životu každého človeka. Niekto ju nájde hneď, iný si musí prejsť mnohými odmietnutiami či sklamaniami, aby našiel toho pravého. Zistite, čo vás čaká v láske podľa astrológie v tomto čarovnom mesiaci.

Kozorožec

V máji na tom budú Kozorožci vo vzťahoch výborne. S partnerom sa prestanete hádať a začnete si vážiť osobu, ktorá pri vás stojí v zlom aj v dobrom. Skúste ju preto obdarovať niečím od srdca. Nejde však o to, koľko na darček miniete. Či i len maličkosť partnera poteší, no urobí to radosť aj vám. Nezadaní to budú mať v tomto mesiaci o čosi ťažšie. Keďže ste veľmi prísnou osobou s vysokými nárokmi na život a partnera, vyhovieť je vám priam nemožné. Táto vaša povaha sa otočí proti vám. Máte o niekoho záujem, ale stále ste bez partnera? Skúste mu to povedať a môže sa stať, že v odpovedi uvidíte samého seba. Nebojte sa, táto skúsenosť vás zmení k lepšiemu.

Vodnár

Dobrodružní a slobodní Vodnári vedia, ako prekvapiť. Aj keď neznášate záväzky a stiesnenosť vo vzťahoch, mnohých okolo seba prekvapíte, keď sa rozhodnete s partnerom posunúť vpred. Nemusíte sa ničoho báť. Keďže pre vás tento krok znamená veľa, môžete očakávať, že sa vám partner odvďačí. Či už to bude slovami alebo činmi, rozhodne sa máte na čo tešiť. Nezadaní sa v máji rozhodnú hľadať toho pravého. Skúste pouvažovať, kde by ste ho mohli nájsť. Môže to byť na nejakom zaujímavom kurze, výlete či v kine. Majte oči a srdce otvorené, pretože v tomto mesiaci dostanete možnosť spoznať lásku svojho života.

Ryby

Zadané Ryby vyžadujú od partnera neustálu pozornosť, dôveru a oddanosť. Dávate ju však aj vy jemu? V mesiaci máj by ste sa mali mať na pozore, pretože vám hrozí zlomené srdce. Ak sa naopak začnete viac venovať vzťahu, budete tráviť so svojím partnerom viac času a ukážete mu, ako vám na ňom záleží, môžete tejto bolesti zabrániť. Nezadaní majú v tomto mesiaci šancu spoznať nové veci, miesta či ľudí. Nie je to síce čas, kedy by ste mohli nájsť svoju spriaznenú dušu do partnerského vzťahu, no v priateľskej rovine to reálne je. Snažte sa venovať sebe a svojej psychickej pohode. Dostaňte svoje telo do rovnováhy a aspoň na chvíľku prestaňte o všetkom veľmi premýšľať.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 02:00