Čo si pre vás pripravili hviezdy v mesiaci máj?unsplash
StoryEditor

Na Leva čaká odmietnutie, Panna stretne starú lásku. Zistite, čo vás podľa astrológie čaká v máji plnom vášne

03.05.2022, 18:00
Vzťahy
Máj, lásky čas. Pamätáte si na svoj prvý bozk či zlomené srdce? Láska patrí k životu každého človeka. Niekto ju nájde hneď, iný si musí prejsť mnohými odmietnutiami či sklamaniami, aby našiel toho pravého. Zistite, čo vás čaká v láske podľa astrológie v tomto čarovnom mesiaci.

Váhy

Hnevá sa na vás partner už dlhšiu dobu? Skúste sa zamyslieť, čo môže byť dôvodom jeho zlej nálady. Práve v máji dostanete priestor na to, aby ste ocenili stabilný vzťah, ktorý doma máte. Skúste sa viac vžiť do partnerovej kože a zabudnite na nezmyselné hádky. Posilniť vzťah môže aj váš nepríjemný zdravotný problém, pri ktorom uvidíte, ako na vás partnerovi záleží. Nezadané Váhy budú hľadať lásku aj máji. Keďže ste sa už mnohokrát sklamali, nepodliehajte prvotným citom a vášňam. Aj keď stretnete niekoho nového, buďte opatrné v dôvere. Snažte sa premýšľať ešte predtým, než urobíte krok v pred, aby ste neboli zbytočne sklamané.

Škorpión

O Škorpiónoch sa hovorí, že milujú sex a majú sklon k nevere. Väčšinou máte však na takýto krok dôvod. Ak sa vám nedostáva pozornosť a začínate sa vo vzťahu dusiť, nehľadajte šťastie v sexe na jednu noc. Skúste sa so svojím partnerom porozprávať o vašich pocitoch a problémoch, určite vás pochopí. Pomôcť vám môže aj spoločne strávený čas či už na menšom výlete alebo romantickej dovolenke. Nezadaní môžu v tomto mesiaci čakať zmenu, a to najmä psychickú. Dlho ste sa totiž trápili nad rozchodom a minulosťou. V máji sa snažte čo najviac zamerať na seba, doprajte si oddych alebo meditujte. Keď znovu nájdete samy seba, môžete sa otvoriť svoju dušu novej známosti.

Strelec

Zadaných Strelcov čaká príjemný mesiac. Máj bude pre vás pokojný najmä čo sa týka vzťahov. Konečne budete mať viac príležitostí na trávenie času so svojím partnerom. Nemali by ste však zabúdať na to, že žiadna nezhoda medzi vami nie je taká silná ako vaša pevná láska. Nesnažte sa ničím narušiť partnerovu dôveru a naučte sa robiť kompromisy. Ak naopak hľadáte svoju životnú lásku, mali by ste sa prestať púšťať do nezmyselných a krátkodobých románikov, ktoré vás len zraňujú. Mali by ste vždy dobre zvážiť, komu venujete celé svoje srdce. Ak sa túžite usadiť, vyhnite sa vzťahom, ktoré nemajú budúcnosť.

image

Znamenie Strelec

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 10:57