Zažite orgazmus na desať spôsobov.unsplash
StoryEditor

Čím viac, tým lepšie: Zažite rozkoš na desať spôsobov a zistite, ktorý z orgazmov ešte nemáte odskúšaný

03.05.2022, 09:00
Vzťahy
Viete, na koľko spôsobov môžete zažiť vyvrcholenie? Každá žena môže dosiahnuť minimálne 19 druhov orgazmov. Veď predsa, čím viac, tým lepšie. My sme si pre vás pripravili desať typov, ktoré môžete zažiť sama, s partnerom a dokonca aj počas spánku. Zistite, ktorý z nich ste ešte nevyskúšali.

Jeden z najbežnejších a najrýchlejších je klitorisový orgazmus, ktorý môžete dosiahnuť sama, s pomocou hračiek alebo partnerom. Klitoris je najcitlivejšia časť ženského tela, no mnohokrát naň muži pri sexe zabúdajú. Skúste nevynechávať predohru a skúmať ženské intímne partie aj zvonku. Nejedna z vás už nepochybne zažila aj vaginálny orgazmus, ktorý by mal začínať v pošve, postupne sa presúvať do panvovej alebo spodnej časti brucha, ale môže sa šíriť aj ďalej. Bohužiaľ, dosahuje ho vraj len 30 % žien a najväčšie šance naň majú najmä tridsiatničky. Ak patríte k tým, ktorí nezažili ani jeden z nich, nevešajte hlavu. Pripravili sme si pre vás ďalších desať spôsobov, pri ktorých môžete dosiahnuť vrchol.  

Kombinovaný orgazmus

Lákať by vás mohol aj kombinovaný orgazmus, ktorý nastáva pri stimulácii viacerých citlivých miest naraz. Objaviť sa môže uprostred rýchleho sexu, ale aj pri pomalom maznaní, ktoré má viesť k vyvrcholeniu. Ak budete po celý čas uvoľnená a váš partner bude vedieť, ako dráždiť súčasne viac miest, obaja máte možnosť potešiť aj tie erotogénne zóny, o ktorých ste ani len netušili.   

Bodové orgazmy

G-bod je postrachom všetkých mužov. Je to zázračné malé teliesko bohaté na nervové zakončenia. Tým, ktorým sa ho podarí nájsť, doprajú žene zažiť tak silný orgazmus, že sa na malú chvíľku ocitne mimo reality. Existuje však aj A-bod, ktorý sa nachádza v prednej stene vagíny. Objaviť ho môžu najmä obdarení muži. Jeho nevýhodou je, že pre veľké množstvo žien je jeho stimulácia nepríjemná. Naopak pri U-bode, ktorý sa nachádza na močovej trubici, môže žena zažiť extrémne silný orgazmus.

Megaorgazmus

Ak ste milovníčkou nehy a romantiky, tento spôsob rozkoše môžete hneď preskočiť. Megaorgazmus totiž môžete dosiahnuť pri extrémnejších praktikách, s použitím sexuálnych pomôcok. Jeho vrchol je veľmi silný. Môže sa stať, že ani poriadne neviete, či vám to robí radosť, alebo vás to bolí. Každopádne budete mať chuť vyskočiť z kože.

image

Zažite rozkoš, ktorá vás rozpáli.

dreamstime

Snový orgazmus

Áno, nie len muži, ale aj ženy môžu zažiť orgazmus počas spánku. Bohužiaľ, máloktorá z vás si to ráno pamätá. Ale môže sa stať, že sa počas spánku vaše telo a myseľ tak uvoľní, že sa na tak intenzívne vzrušenie zobudíte. Pri opačnom pohlaví je to omnoho jednoduchšie, dôkaz na plachte totiž nikdy nepustí.

Bradavkový orgazmus

Prsia a bradavky sú schopné aktivovať tú časť mozgu, ktorá reaguje na vaginálnu a klitorisovú stimuláciu. Tento orgazmus môžete zažiť s partnerom, ale aj sama. Vyvrcholenie tohto druhu nastane po veľmi jemných dotykoch, ktoré pripomínajú pohladenie pierkom. Až pri veľmi silnom vzrušení potrebujú bradavky silnejší tlak na to, aby ste mohli zažiť vďaka nim orgazmus či dokonca viacnásobnú vlnu rozkoše.

Celotelový orgazmus

Tento spôsob vzrušenia patrí k jedným z najsilnejších vrcholov, ktoré môže žena zažiť. Krčkový alebo celotelový sa mu hovorí najmä preto, lebo pri ňom môžete pociťovať rozkoš od hlavy až k pätám. Dosiahnete ho predovšetkým pri klasickom milovaní, pričom najideálnejšia poloha je zozadu, kedy do vás dokáže partner vniknúť čo najhlbšie.

image

Nebojte sa skúsiť aj iné druhy rozkoše.

dreamstime

Duševný orgazmus

Možno vám to príde zvláštne, no k tomu, aby ste dosiahli orgazmus, nemusíte vždy potrebovať dotyk. Pri duševnom vzrušení by vám mala stačiť vizuálna alebo sluchová stimulácia. Môžete si pozrieť napríklad erotický film, čítať vzrušujúcu alebo telefonovať s partnerom. Pozor, žiadne dotyky nie sú pri tomto druhu orgazmu povolené.

Pokožkový orgazmus

Zažili ste už orgazmus, pri ktorom ste nepotrebovali cítiť dotyk na intímnych miestach? Mnohí odborníci tvrdia, že môžete dosiahnuť vrchol pomocou masáže, ktorá nie je prepojená s pohlavnými orgánmi. Môžete ho zažiť pri bežnej masáži, rozotieraní opaľovacieho krému alebo dokonca na procedúre u kozmetičky. Tá však z toho nemusí byť vo výsledku nadšená.

Energetický orgazmus

Tento typ orgazmu nemajú možnosť zažiť ženy, ktoré idú hneď na vec, alebo tie, ktoré sú pri sexe dominantné. Najlepšie je, ak ovládate rôzne techniky dýchania alebo staré dobré Kegelove cviky, pri ktorých posilňujete pošvové svalstvo. Vyzerá to tak, že v prvej fáze sa vo vašom tele pomocou uvedomelého dýchania nahromadí energia, ktorá sa v druhej fáze uvoľní. Znie to spirituálne, no je to ozajstný zážitok.

image

Naučte sa vnímať svoju energiu, vďaka ktorej dosiahnete silný orgazmus.

dreamstime

Orálny či análny orgazmus

Pozor, orálny orgazmus súvisí aj so stimuláciou intímnych partii ústami, no dosiahnuť ho môžete aj pri obyčajnom bozkávaní. A teraz nehovoríme o tom, kto orálny sex prijíma, ale o tom, kto ho vykonáva. Zažiť ho však môžu len ženy, ktoré majú veľmi citlivé ústa. Naopak tu máme análny orgazmus, ktorý neláka každého. Análny otvor je však plný nervových zakončení a zároveň je jednou z najcitlivejších erotogénnych zón na tele.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 05:00