Pred zlým rande nás niekedy neochráni ani náš povestný šiesty zmysel.Pexels/cottonbro
StoryEditor

Ak sa na prvom rande ocitnete s jedným z nich, zaraďte spiatočku: 7 typov, ktorým netreba dávať druhú šancu

28.12.2023, 10:00
Vzťahy

Písali ste si dennodenne a vy ste mali pocit, že toľké šťastie si ani nezaslúžite. Niektorí muži však svoju tvár odhalia až pri stretnutí naživo. Milé správy sa zmenia na neúctivé či dokonca vulgárne správanie na verejnosti. To je však len špička ľadovca, konkrétne jedného zo siedmich. Pri týchto chlapoch sa nebojte písať kamoške SOS, aby vás jedným telefonátom zachránila pred trápnym večerom.

Randenie by malo patriť medzi príjemné činnosti, aj keď istá dávka nervozity premôže každú z nás. Rozhodnutie uskutočniť rande číslo dva nie je až také ťažké, buď vám s ním bolo dobre, alebo ste chceli radšej utiecť. Druhý prípad neprebieha iba podľa jedného scenára, existuje viacero nešťastníkov, ktorí vedia pokaziť večer.

Nevyrovnaný

Sedíte na obede či večeri, jedlo je výborné, vy ste si obliekli najlepšie šaty – skrátka sa pred vami črtá sľubný koniec dňa. Z rádia odrazu začne hrať Adele a vy uvidíte ako sa vášmu spoločníkovi zalesknú oči. V poriadku, kto by pri ťahavých tónoch britskej speváčky nevyronil slzu, že? On ale začne rozprávať o tom, ako to vždy bola obľúbená pesnička jeho „miláčika“. Pokračuje to prezeraním fotiek zo spoločnej dovolenky spred troch mesiacov a vy musíte počúvať príbeh, ako dal bývalej celé svoje srdce, no osobný tréner jej ponúkol iný orgán. Odrazu je rozhodený nielen on, ale aj vy.

Napriek tomu, že sa niekedy pokúšame nahradiť predošlý vzťah bezhlavým skokom do ďalšieho, iba málokedy to dopadne dobre. Preto keď dotyčný stratil hrdosť už po niekoľkých minútach, vy si tú svoju zachovajte a rozlúčte sa.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 04:27