Pred zlým rande nás niekedy neochráni ani náš povestný šiesty zmysel.Pexels/cottonbro
StoryEditor

Ak sa na prvom rande ocitnete s jedným z nich, zaraďte spiatočku: 7 typov, ktorým netreba dávať druhú šancu

28.12.2023, 10:00
Vzťahy

Písali ste si dennodenne a vy ste mali pocit, že toľké šťastie si ani nezaslúžite. Niektorí muži však svoju tvár odhalia až pri stretnutí naživo. Milé správy sa zmenia na neúctivé či dokonca vulgárne správanie na verejnosti. To je však len špička ľadovca, konkrétne jedného zo siedmich. Pri týchto chlapoch sa nebojte písať kamoške SOS, aby vás jedným telefonátom zachránila pred trápnym večerom.

Strýko Držgroš

Hoci žijeme v čase, kedy emancipácia nie je novinkou, jedno pravidlo by sa malo dodržiavať – ak sa o vás niekto snaží, mal by vás ohúriť. Nemusíte prvé stretnutie absolvovať na jachte v Monaku, hlavné je, aby ste sa cítili dobre a uvoľnene. Ak vás ale pozve na langoš pred nákupným centrom napríklad s tým, že síce má kartu, ale tu sa platí iba drobnými, mali by ste spozornieť.

Peniaze môžu byť kameňom úrazu, dohodnite sa preto radšej vopred, či si účet rozdelíte. Napriek dobe rovnoprávnosti sa muži chcú na prvej schôdzke zvyčajne vytiahnuť a zahrať sa na gentlemanov. Keď máte pocit, akoby ste sa ocitli skôr na školskom výlete s chlapcom, ktorému mama nedala dosť peňazí, bude to tak stále.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 00:45