pexels.com
StoryEditor

Všetko nie je iba o vzhľade. Z týchto TROCH vecí sa muži idú ZBLÁZNIŤ

15.09.2021, 17:00
Vzťahy
Samozrejme, že aj vzhľad zohráva istú rolu. No nie je všetko iba o ňom. Z týchto troch vecí muži doslova šalejú!

INTELIGENCIA

Prirodzená inteligencia je nesmierne príťažlivá. Vlastné názory, ktoré majú hlavu a pätu, rozumný pohľad na rôzne situácie, jednoducho všeobecná inteligencia a prehľad vo veciach. Presne to je na ženách nesmierne sexi. Keď máme v hlave, keď to s hrdosťou prezentujeme a máme zdravé sebavedomie. To z nás robí ženy, po ktorých muži šalejú. 

NEZÁVISLOSŤ

Muž by mal ženu ochraňovať, byť jej vždy oporou, byť jej domovom, v ktorom môže byť citlivá a zraniteľná. No sú situácie, kedy muž potrebuje, aby bola žena silná. Aby bola oporou jemu, aby sa aj on mohol cítiť zraniteľný a aby v nej cítil aj on toho veľkého ochrancu. Ženy sú veľmi silné bytosti a ak to muž cíti a vníma, že nepotrebujete na všetko opačné pohlavie, je to pre neho nesmierne atraktívne a vábne.

ZMYSEL PRE HUMOR

Nič prehnané, nič vulgárne, jednoducho zmysel pre humor, ktorý bude s našim partnerom podobný. Muži majú radi, keď vie žena určité veci zobrať s humorom a ľahkosťou, keď zbytočne nepreháňa a vie sa nad situáciami aj zasmiať. Ženy, s ktorými sa muži vedia uvoľniť, zasmiať, zavtipkovať sú presne tie, ktoré vyhľadávajú. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 22:01