shutterstock.com
StoryEditor

Nie ste si istá, či ešte milujete svoju polovičku? Tieto signály vám dajú jasnú odpoveď

11.09.2021, 20:00
Vzťahy
Máte pocit, že nie ste so svojím partnerom šťastná? Celý vzťah vám príde ako jeden veľký stereotyp? Snívate o iných mužoch? Tak to už vášho partnera možno nemilujete. Týchto 5 signálov vám jasne povie, ako to je!

Už nie ste zamilovaní ako na začiatku vzťahu? Nemáte si čo povedať? Na sex s ním už nemáte chuť? Tak sa asi niekde stala chyba. Ako spoznáte, že už by ste sa s ním radšej mala rozísť?

1. Nuda

Zo začiatku ste sa s ním smiala a chcela ste s ním stráviť každú chvíľu. Teraz, keď prehovorí, tak sa vám ježia chlpy na tele. Čokoľvek povie je pre vás trápne a vôbec vás to nezaujíma. Mali by ste si rozmyslieť, či s vašou drahou polovičkou stále chcete zostať.

2. Nežiarlite

Na začiatku vášho vzťahu ste stále rozmýšľala, kde je a čo asi robí. Pri pomyslení na to, že by mohol byť s inou ženou, sa vám obracal žalúdok. Dnes je vám to úplne jedno a keby náhodou váš partner neprišiel domov, tak by ste si to ani nevšimla. Vôbec na neho nežiarlite. To je jeden zo signálov, že ho už nemilujete.

3. Nepíšete si smsky, ani si nevoláte

Pošlete si správu raz za čas? A už nie je zamilovaná? Keď vám volá, tak telefón radšej nezdvihnete a nechce sa vám s ním hovoriť? Tak by ste mala vziať nohy na ramená a zo vzťahu utiecť. Komunikácia je v partnerstve veľmi dôležitá a tu evidentne nefunguje.

4. Záľuby

Dávnejšie ste spolu chodili lyžovať alebo ste spolu vyrazili niekam do prírody. Dnes sa ho už ani nepýtate a automaticky sa dohodnete s kamarátkou. Keď ide s kamarátmi na futbal, ste rada, že máte od neho pokoj. Spoločné koníčky vás už nebavia, to je prvý krok k rozchodu.

5. Máte tajomstvá

Čokoľvek sa predtým stalo, hneď ste mu to musela povedať. Zverovala ste sa mu úplne so všetkým. Teraz mu už však nemáte chuť hovoriť nič. Neveríte mu a nechcete, aby o vás niečo vedel. A to je skutočne veľký problém, ak máte byť pár. Popremýšľajte o tom, či má tento vzťah cenu a nie je to len stratený čas.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 11:04