pexels.com
StoryEditor

Tieto veci si muž všimne na žene OKAMŽITE, ako sa stretnú!

10.08.2021, 17:00
Vzťahy
Ktoré veci si na žene muž všimne takmer okamžite? Nie každý to má rovnako, no väčšina opýtaných odpovedala identicky!

OČI

Oči sú oknom do duše, nie nadarmo sa tomu tak hovorí. Muž si na žene všimne okamžite oči, nie ani to, akej sú farby, ale to, akým štýlom sa na neho pozerá a čo z nich vyžaruje. 

RUKY

Upravené ruky a teda nechty sú pre muža veľmi dôležité. Ruky si všimne hneď medzi prvými vecami, či má nechty upravené, alebo zanedbané. Veľa opýtaných mužov zodpovedalo, že im je jedno, či má žena umelé, alebo prírodné nechty. Záleží na tom, či sú čisté a upravené. 

ÚSMEV

Mimika tváre povie veľmi veľa. Muž si všimne na žene úsmev a taktiež zuby. V prípade väčšiny opýtaných zodpovedali, že si všimnú najprv tvár, ako postavu. Oči, úsmev a výraz tváre. 

VÔŇA

Parfém ženy muž ihneď zaregistruje. Či je skôr sladká a svieža, alebo naopak silná a korenistá. Parfém vie o človeku prezradiť naozaj veľa a to si muži všímajú. Aj parfém vie z vás spraviť iného človeka, určité vône môžu budiť v ľuďoch aj emócie, či už príjemné, erotické, alebo neutrálne. 

ZADOK

Ako každý muž, rád si prebehne svoju potencionálnu partnerku od hora dole. Nie je dôležité, aký typ postavy máte, na zadok sa pozrie vždy!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 07:22