dreamstime
StoryEditor

Podvádza vás? TOTO sú overené spôsoby, akými to zaručene zistíte!

13.06.2021, 17:00
Vzťahy
Či sme s tým zmierení a či nie - nevera je všade okolo nás.

Akonáhle je zasiate semienko podozrenia medzi partnermi, každá veta aj čin sa môžu naraz zdať podivné. Lenže, ak sa vám partner alebo partnerka sami nepriznajú alebo ich niekto dôveryhodný neuvidí, ako sa dopátrať k pravde? Nemusí to byť až tak zložité, pretože neverníci a nevernice veľmi často zanechávajú stopy a správajú sa inak ako predtým.

1. Nevera v minulosti
Zvyk je železná košeľa a často to bohužiaľ platí aj o podvádzaní. Každému sa samozrejme môže niekedy v živote stať, že sa zamiluje do niekoho iného, ako je jeho súčasný partner, alebo sa skrátka omámený alkoholom "zabudne" a k nevere dôjde. Ale ak váš nový partner v minulosti podvádzal niekoľkokrát, je pravdepodobné, že mu to asi nepríde tak zavrhnutiahodné a nemorálne, ako by ste dúfali. "Dvakrát neverník, navždy neverník. Raz to môže človek naozaj pokaziť a poučiť sa z toho. Ale ak sa z toho na prvýkrát nepoučíte, asi sa nepoučíte ani v budúcnosti, "uvažuje jeden z anonymných diskutérov.

2. Obviňuje vás z podvádzania
Niektorí ľudia sú žiarlivejší ako ostatní, ale neverníci sa občas prezradia práve svojou žiarlivosťou a neustálou potrebou uistenia o vernosti partnera. Pretože sami vedia, ako ľahké môže byť zaobstarať si "bokovku", začnú z toho podozrievať aj svojich partnerov. Spozornieť by ste mali najmä vo chvíli, keď k žiarlivosti nemajú vôbec žiadny dôvod. "Keď odišiel na služobnú cestu, volal mi v rôznej dennej a nočnej hodine a chcel odo mňa dôkaz, že nie som na alkoholovej párty s kamarátmi alebo dokonca s cudzími mužmi. Bolo to dosť divné, pretože nepijem alkohol, ani nechodím s kamarátmi na nočné ťahy, som vyložene domáci typ,"spomínala na vzťah s neverníkom jedna z diskutujúcich.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 03:01