profimedia
StoryEditor

Ženy, ktoré patria do týchto znamení zverokruhu, sú vo vzťahoch dominantné. Ste medzi nimi?

02.12.2021, 14:00
Vzťahy
Pokiaľ ide o vzťahy, tak nie všetky ženy sú submisívne. Často sa môžeme stretnúť s tým, že nie len muži dokážu byť dominantným partnerom. Ktoré zo znamení patria do tejto kategórie?

Lev

Žena v znamení Leva je silná, vášnivá a temperamentná. Neustále vyhľadáva pozornosť, pre ktorú je schopná urobiť čokoľvek. Často sa vie rýchlo nahnevať, keď niečo nie je podľa jej predstáv. Práve vtedy sa stáva vo vzťahu dominantnou a v každej hádke potrebuje mať posledné slovo. S ohnivou Levicou sa jednoducho neoplatí zahrávať.

Strelec

Strelec má veľa energie s nehynúcou dušou cestovateľa. Ženy tohto znamenia zverokruhu si veľmi vážia svoju slobodu, dokonca oveľa viac ako iné znamenia.  Nedokážu si predstaviť, že by ich niekto ovládal, takže tu sa prejavuje ich dominantný postoj. O Strelcovi je známe, že sa riadi pravidlo „čo na srdci, to na jazyku“.

Škorpión

Postojom „nikdy neodpúšťaj a nezabúdaj“ sú známe práve Škorpióny. Toto znamenie je kategorizované ako dominantné, najmä kvôli majetnosti a panovačnosti. V obľube má presadzovať si svoje a vždy musí byť po jeho. Avšak netreba zúfať, pretože ženy v tomto znamení sú naopak vo vzťahu veľmi vášnivé a ochraňujúce partnerky.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 01:30