profimedia
StoryEditor

Pozornosť či potreba kontrolovať. Na čom ste podľa vášho znamenia závislí?

13.12.2021, 18:00
Vzťahy
Každý máte v živote svoj súbor veci, bez ktorých si jednoducho neviete predstaviť žiť. Sú to veci, ktoré vám napríklad prinášajú pôžitok alebo naopak pomáhajú prekonať ťažký deň. Pozrite sa, na čom by ste podľa vášho znamenia mali byť závislí.

Váhy

Podobne ako Blíženec majú tendenciu byť závislí na telefóne aj Váhy. Okolie im tým pádom prekáža a rozčuľuje. Toto znamenie má v telefóne všemožné aplikácie, ktoré dokážu zahnať nudu alebo spríjemniť deň.

Škorpión

Aj keď nie je veľmi vášnivý a fyzický, Škorpión miluje sex a najmä bozkávanie. Zbožňuje svoju skrytú temnú stránku a je vždy pripravený experimentovať. Vo vzťahoch je veľmi intuitívny a dokáže sa vyžívať v tom, že vie, čo partner potrebuje.

Strelec

Toto znamenie je závislé na nových skúsenostiach a dobrodružstvách. Ak je na jednom mieste dlho, dokáže znervóznieť. Potrebuje neustále spoznávať nových ľudí a nové veci. Okrem toho obľubuje rôzne druhy umenia a rád riskuje.

Kozorožec

Závislý na práci je Kozorožec. Má tendenciu neustále pracovať, a to bez voľného času. Miluje napredovať v kariére a naplánovať si každý jeden cieľ. Pri takomto pracovnom nasadení však zabúda jesť, cvičiť či sa o seba starať.

Vodnár

Tendenciu byť závislý na najnovších technológiách máva Vodnár. Rád drží krok s najnovšími trendami a rád sa nimi chváli. Okrem toho je milovníkom psov a dokonca býva fanúšikom japonských kreslených seriálov.

Ryby

Milujú spánok a oddych. Ich temnou stránkou ale je, že môžu mať viacero závislostí. A keď sú závislé, dokážu ísť až do hĺbky a preženú to. Príkladom môže byť láska, do ktorej sú Ryby bezhlavo zamilované, vedia sa jej naplno oddať a napokon sa aj sklamať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 21:21