
Suroviny:
2 kuracie prsia, morská soľ, čierne korenie, 1/2 čerstvého ananásu, 6 lyžíc olivového oleja, 1 lyžica šťavy, 1 lyžica medu, 1 lyžička hrubozrnnej francúzskej horčice, 1 hrsť rukoly, 1/2 hlávky ľadového šalátu, 1 hrsť čerstvého špenátu, 1 červená cibuľa
Postup:
Kuracie prsia umyjeme, nakrájame na menšie kúsky, osolíme a okoreníme. Ananás ošúpeme, nakrájame na mesiačiky a spolu s mäsom opečieme na grilovacej panvici do zlatista. Pripravíme si dresing z olivového oleja, šťavy z citróna, medu a horčice. Ľadový šalát natrháme na menšie kúsky, zmiešame so špenátom, rukolou. Červenú cibuľu nakrájame na drobno a prihodíme k šalátu.
Servírovanie:
Na tanier najprv naložíme pripravený šalát, na vrch položíme mäso a ananás. Polejeme hotovým dresingom. Dobrú chuť!