![5c1d490e-133a-4c09-ae41-e428a5c83d37](https://static.hnonline.sk/images/archive/2021/02/10/5c1d490e-133a-4c09-ae41-e428a5c83d37.jpg)
Potrebujeme:
- 100 G mliečnej čokolády
- 100 g horkej čokolády
- 3 ks zrelého menšieho avokáda
- 3 vajcia
- 100 g trstinového cukru
- 1 pl vanilkovej pasty
- 70 g mletých mandlí
- 50 g preosiateho prírodného kakaa
- 1/2 kl sódy bikarbóny
Postup:
V kastróliku vo vodnom kúpeli roztopíme na kúsky nalámanú čokoládu. Popučíme si očistené avokádo (môžu zostať aj kúsky). Vajcia s cukrom vyšľaháme na maxime do peny. Pridáme obe roztopené čokolády a mandle zmiešané s kakaom a sódou a vymiešame do hladka. Nakoniec zľahka zapracujeme avokádo a vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme vo vyhriatej rúre na 170 stupňov približne 35 minút. Dobrú chuť!
Pozrite si tento príspevok na Instagrame