archív Stvory z kuchyne
StoryEditor

Špeciálne menu pre zamilovaných. Pripravte sa na valentínsky večer plný romantiky!

02.02.2021, 13:30
Recepty a tipy
Známa foodblogerka, ktorá pôsobí pod pseudonymom Stvory z kuchyne si pre vás pripravila inšpiráciu k celovečernému menu, ktoré určite poteší vašu polovičku. Môžete sa tešiť na chrumkavé predjedlo, lahodné cestoviny, ale aj na sladký dezert.

Kto je Martina Dorkinová?

Foodblogerka Martina, ktorá na svojom Instagrame pôsobí pod pseudonymom @Stvory z kuchyne vyštudovala marketing, ktorému sa úspešne venovala deväť rokov. Potom prišiel jeden z tých životných zlomov, kedy sa rozhodovala, či vykročiť do neznáma alebo pokračovať v tom, čo jej išlo. Vybrala si odvážny krok do neznáma a skúsila žiť na voľnej nohe. Podľa jej vlastných slov tento krok potrebovala spraviť, aby sa pohla z miesta a hlavne, aby spoznala viac samú seba. Momentálne sa Martina venuje jej blogu, foteniu, foodstylingu a všetkému, čo príde. Jej tvorba je naozaj oku lahodiaca, veď posúďte sami.

My sme Martinu poprosili, aby vám, našim verným čitateľkám, pomohla vyskladať tak sladké valentínske menu, že ak vám ešte ten váš milý nevyznal lásku, po tejto troj-chodovej večeri sa to určite zmení. Nech sa páči, inšpirujte sa a dajte nám vedieť, ako to celé dopadlo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 20:05