shutterstock.com
StoryEditor

Fit maškrta! Máme pre vás recept na zdravšiu verziu zemiakových čipsov

18.01.2021, 15:30
Recepty a tipy
Budú vám stačiť štyri ingrediencie a 15 minút vášho času!

Čipsy

Potrebujeme:
bataty
olivový olej
rozmarín
soľ

Postup:
Umyté bataty (môžu ostať v šupke) nakrájame na čo najtenšie plátky. Vložíme ich do mikroténového vrecka spolu s olejom a so soľou alebo s rozmarínom. Vrecko uviažeme na uzlík a všetko spolu v ňom premiešame. Batatové plátky poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Vložíme do rúry a pečieme pri teplote 120 °C z každej strany približne 10 – 15 minút.

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. november 2024 09:12