shutterstock.com
StoryEditor

Tip na rýchlu a chutnú večeru: Opekané bataty s parmezánom

13.01.2021, 15:45
Recepty a tipy
Na túto chutnú večeru vám bude stačiť sedem ingrediencií a pár minút.

Potrebujeme:
bataty
strúhaný parmezán
olivový olej
oregano
cesnak
soľ
mleté čierne korenie

Postup:
Zemiaky si nakrájame na kúsky. Vložíme do väčšej misky, polejeme olivovým olejom, posypeme oreganom a parmezánom, pridáme pretlačený cesnak, soľ a mleté čierne korenie. Pečieme 45 minút pri teplote 200 °C . Počas pečenia zemiaky pravidelne miešame.

Náš tip: K zemiakom si môžeme pripraviť napríklad cesnakový alebo jogurtovo-limetkový dresing.

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. november 2024 17:18