shutterstock
StoryEditor

Zabudnite na klasickú praženicu. Spravte si z vajíčok chutnú delikatesu

26.02.2020, 09:00
Recepty a tipy
Praženica sa dá urobiť aj inak. Vyskúšajte náš recept a garantujeme, že raňajková klasika získa nový rozmer.

Potrebujeme:

5 ks vajíčok

paradajka

červená paprika

cibuľa

čili paprička

soľ

maslo

tymián

Postup:

Na rozohriatom masle pomaly opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu,  paradajku, papriku a nadrobno nasekanú čili papriku. Pridáme rozšľahané vajcia a miešame, kým nestuhnú, približne 3-5 minút. Na záver ochutíme tymiánom.

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. november 2024 10:49