shutterstock
StoryEditor

Dojmú vás k slzám. Romantické knihy, ktoré by mala prečítať každá žena

16.01.2020, 10:00
Recepty a tipy
Zasmejete sa, poplačete si, zanadávate... a o tom to presne má byť.

Predtým, ako som ťa spoznala - Jojo Moyses

Romantický príbeh lásky, ktorú spojili zvláštne okolnosti, sa už dočkala aj filmu. Ak ste správna fanúšička romantiky, pravdepodobne ste príbeh lásky o fyzicky postihnutom Willovi Traynorovi a jeho svojskej, no vždy pozitívne naladenej opatrovateľky Louise Clarkovej videli. Vedeli ste však, že spisovateľka napísala aj ďalšie dve pokračovania? Knihy Čo bolo po tomDievča, ktoré si tu zanechal, sa rozhodne oplatí prečítať.

Príbeh našej lásky - Erich Segal

,,Čo možno povedať o 25-ročnej žene, ktorá umrela? Že bola krásna. A skvelá. Že milovala Mozarta a Bacha. A Beatles... a mňa.‘‘ Týmito slovami začína kniha, pri ktorej si poplačete ale uvidíte lásku v tak trocha inom svetle, než by ste od romantickej knihy očakávali. Garantujeme vám však, že po dočítaní príbehu sa na lásku budete pozerať inak.

S láskou, Rosie - Cecelia Ahern

Príbeh dvoch priateľov, ktorý sa poznajú už od skorého detstva, je plný krásnych okamihov, ale aj sklamaní. Rosie a jej najlepší kamarát Alex sa snažia ostať spolu - a tak po tom, ako jej Alex oznámi, že sa sťahuje s rodičmi do Bostonu, hrdinka sa rozhodne ísť tam študovať. Všetko sa to však zmení v momente, keď otehotnie s chlapcom, ktorého Alex nenávidí...O tom, že sa to oplatí prečítať svedčí fakt, že román si získal srdcia ľudí po celom svete takmer okamžite. 

Pýcha a predsudok - Jane Austen

Román, ktorý je starý už takmer 15 rokov, do dnešného dňa oslovuje verejnosť. Niet sa čomu čudovať- aj keď sa jedná o príbeh z minulej doby, zbúranie predsudkov hlavnej hrdinky Elizabeth voči jej susedovi vyústi až do lásky, ktorá chytí za srdce aj toho najchladnejšieho človeka. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 01:05