shutterstock
StoryEditor

Pstruh na bylinkovom masle je dobrota, po ktorej sa budete hladkať po brušku

01.10.2019, 10:00
Recepty a tipy
Inšpirácií na chutné a na tanieri úžasne vyzerajúce obedové menu nie je nikdy dosť. Možno vás inšpiruje práve tento!

Potrebujete:

1 filet z dúhového pstruha
soľ, korenie
bylinkové maslo
1 citrón
4 zemiaky
olivový olej
soľ
sušené oregano

Postup:

Filet zo pstruha umyte a osušte. Z oboch strán filet osoľte, okoreňte a na vrch poukladajte kolieska bylinkového masla a plátky citróna. Dajte piecť do rúry vyhriatej na 180° C približne na 20 minút. Zemiaky so šupkou umyte a nakrájajte na tenké kolieska. V mise zemiakové plátky osoľte, okoreňte, pridajte sušené oregano a olivový olej. Do formičiek na mafiny stupňovito ukladajte jednotlivé plátky na seba. Dajte piecť do rúry na 180° C približne na 30 minút.

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. november 2024 09:53