shutterstock
StoryEditor

Sezóna tekvíc je v plnom prúde. Pripravte si chutnú dobrotu, ktorá vám zaberie minimum času

27.09.2019, 10:00
Recepty a tipy
Na jednoduchý recept potrebujeme len zopár ingrediencií a my sa stavíme, že ich všetky nájdete aj doma!

Potrebujeme: 

tekvicu hokkaido, 2 strúčiky cesnaku, bazalku, grilovacie korenie,olivový olej

Postup:

Pripravíme si suroviny. Tekvicu nelúpeme, ale nakrájame na úhľadné kúsky, približne rovnaké. Cesnak roztlačíme a zmiešame s olejom. Časťou tejto zmesi vymažeme misu, v ktorej budeme hokkaido piecť. Zvyšok zmesi si necháme na tekvicu. 
Hokkaido potrieme zmesou a okoreníme - každý podľa svojej chuti. Pečieme na 180 stupňoch približne polhodiny.  shutterstock

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. november 2024 05:07