Lola vidí prácu striptérky aj dobrou optikou.
StoryEditor

Striptérka Lola odhalila zákulisie nemravného biznisu. Chlapi sú opití, zvracajú, ale je to jedinečný životný štýl

27.09.2022, 13:30
Príbehy

O svojej kariére striptérky sa rozhodla napísať knihu, v ktorej prácu v nočnom klube vykresľuje hrozivo, ale píše aj o tom, že sa jej páči tento štýl život. Odhalila zákulisie čo sa deje nie len po zotmení. Podľa Loly sa chodí mnoho návštevníkov odviazať v doobedných hodinách.

Tridsťročná striptérka Lola sa presťahovala do Londýna, keď mala 18 rokov. Prešla si všeličím, od účinkovania v televíznej reality šou až po prácu asistentky. So striptízom začala, aby si zarobila peniaze na hodiny herectva, no pôsobenie v tomto odvetví ju inšpirovalo k napísaniu knihy Denník striptérky, v ktorej píše o svojich skúsenostiach. „Je to jedinečný životný štýl a páči sa mi, že je iný. Vytvárate si divoké spomienky. Keď budem mať 70 rokov, budem si hovoriť, že to bol divoký život a budem sa na tom smiať," nešetrí na stránkach denníka chválou. Spomenula, ale aj odvrátenú stránku biznisu. I keď je väčšina mužov úctivá nájdu sa medzi návštevníkmi "čierne ovce". Nie všetci muži robia na profesionálne tanečnice dobrý dojem. Tvrdí to francúzska kráska Lola, ktorá pracuje v striptízovom klube v Londýne, pre dailystar.co.uk.

Tí najhorší klienti prichádzajú podľa jej slov do striptízových klubov v skorých ranných hodinách. Najnepríjemnejšie je vraj, keď musí tancovať pre opitých chlapov, ktorí zvracajú a smrdia. „Spýtate sa ich, či sú v poriadku a im sa v tom urobí nevoľno. Vo všeobecnosti sú títo klienti najhorší," sťažuje si brunetka. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pribehy, menuAlias = pribehy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 19:02