Lola vidí prácu striptérky aj dobrou optikou.
StoryEditor

Striptérka Lola odhalila zákulisie nemravného biznisu. Chlapi sú opití, zvracajú, ale je to jedinečný životný štýl

27.09.2022, 13:30
Príbehy

O svojej kariére striptérky sa rozhodla napísať knihu, v ktorej prácu v nočnom klube vykresľuje hrozivo, ale píše aj o tom, že sa jej páči tento štýl život. Odhalila zákulisie čo sa deje nie len po zotmení. Podľa Loly sa chodí mnoho návštevníkov odviazať v doobedných hodinách.

Násilníci

Brunetka má skúsenosti aj s hrubými mužmi, ktorí podľa jej slov prídu za ženami, hoci ich v skutočnosti neznášajú. "Cítim to tak, že ak niekto nie je milý, uprednostním radšej svoje duševné zdravie pred bohatstvom. Odmietnem ich peniaze," tvrdí a pokračuje vo vymenúvaní tých najhorších zákazníkov. „Niektorí sú jednoducho nechutní. Chcú si zaplatiť za niečo navyše, no sú len perverzní a myslia si, že nám sa to vlastne páči, pritom žijú v dezilúzii," vysvetľuje. „Oni naozaj veria tomu, čo hovoria, je to dosť smutné. Hovoria veci ako ‘určite sa ti to páči a ja som iný‘, ale to je našou úlohou, aby sa cítili výnimočne."

Niektorí klienti sú zasa podľa Loly veľmi inteligentní a chápu koncept zábavného priemyslu, to sa jej páči. „Samozrejme, niekedy sa s klientom naozaj dobre bavíte, ale niekedy sa čudujete, ako je možné, že nevedia čítať reč vášho tela a pochopiť, že sa vám nepáči," vysvetľuje. „Niekedy prídu do klubu lakomí chlapi a odmietajú otvoriť peňaženku a sú aj takí, ktorí vyjednávajú o cene, akoby kupovali ovocie a zeleninu na trhu," hovorí tanečnica.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pribehy, menuAlias = pribehy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 03:49