Waterdrop
StoryEditor

Priprav sa na leto, rýchlo a jednoducho

31.05.2022, 00:00
PR Články

Leto je za dverami, užite si ho naplno v perfektnej forme. Teraz je ten správny čas upriamiť pozornosť na seba a postarať sa o svoj organizmus nielen zvonka, ale aj zvnútra, tak aby sme si v plnej sile vychutnali dlho očakávané leto. Stačí päť krokov a môžete sa cítiť skvelo každý deň. Najdôležitejšia je vytrvalosť, vďaka ktorej vám aj malé zmeny vo vašom každodennom živote prinesú rýchle výsledky

1. krok - Pohyb

Ak si chcete vybudovať a udržať dobrú kondíciu, cvičenie je nevyhnutné. Nemusia to byť dlhé a namáhavé tréningy, stačí si nájsť takú formu cvičenia, ktorá vám bude robiť radosť. Vyskúšajte ľahké prechádzky, bicykel, korčule alebo jogu v parku. Vymeňte schody namiesto výťahu. Zapamätajte si - každý pohyb sa počíta.

2. krok - Relax

Rýchly život v práci a s povinnosťami nás núti ukrajovať si z voľného času a spánku, ktorý je nesmierne dôležitý nielen pre deti. Nedostatok spánku má množstvo negatívnych účinkov: od zníženej koncentrácie a efektívnosti až po dĺžku života. Vyhraďte si dostatočný čas na spánok a nebojte sa ho prekročiť ak sa vyskytne príležitosť. Doprajte si optimálnu dĺžka spánku 8 hodín, aj keby ste si museli odoprieť napínavý film alebo epizódu seriálu. Telo sa vám poďakuje nielen dobrou náladou, ale aj krajšou pleťou.

image
Waterdrop

3. krok - Zdravá strava

Bez správnej stravy to nefunguje. Počas jari a leta je výber zeleniny a ovocia bohatší a preto využite každú príležitosť a vymeňte ťažké jedlá za zdravú a ľahko stráviteľnú stravu. Odrazí sa to nielen na vašej váhe, ale aj kondícii a pokožke, ktorá vďaka vitamínom bude pružnejšia. Je to jedna z náročnejších zmien, ale výsledky sa dostavia už po pár dňoch.

4. krok - Pitný režim

Pitie dostatočného množstva vody každý deň je základom dobrého zdravia. Voda je vo vysokej miere  súčasťou nášho organizmu, podporuje správny priebeh všetkých procesov. Preto je také dôležité piť vodu pravidelne. Ak sa vám to nedarí, uľahčite si to. Oživte si každý pohár vody, tak aby vám chutil. Ak nemáte po ruke čerstvé ovocie alebo mätu stavte na Microdrink - malú kocku plnú ovocia, bylín a vitamínov. Stačí si vybrať obľúbenú príchuť a dodržiavanie pravidelného pitného režimu už viac nebude problém. A nielen doma, ale ani v práci či na cestách. Mikrodrinky spolu s udržateľnou sklenenou alebo nerezovou fľašou waterdrop® sa postarajú o to, aby ste mali svoj drink vždy poruke. Microdrink neobsahuje cukor ani konzervanty, takže si ho môžete dopriať bez obmedzenia. Pre milovníkov energetických nápojov sú pripravené Microenergy, ktoré vďaka prírodnému kofeínu dodajú organizmu energiu počas dňa, pred športom alebo pred dlhým večerom. Microenergy sú aj skvelou alternatívou kávy, stačí si vybrať z príchutí NERO, SHIRO alebo ORO. Na www.waterdrop.sk práve prebiehajú waterdrop® Days, kde nájdete výhodné sety, výnimočné zľavy a skvelé darčeky, ktoré sú pripravené počas celého týždňa. 

image
Waterdrop

5. krok – Majte sa radi

Počúvanie potrieb svojho tela, pozitívne myšlienky a akceptovanie svojho tela je dôležitou súčasťou životnej rovnováhy. Správna harmónia tela a duše sa odrazí nielen na kondícii, ale hlavne na tvári. Vyhraďte si čas strávený so sebou každý deň a využite ho naplno či už na šport v prírode, prechádzku mestom alebo kvalitným spánkom. Venujte sa svojmu ja a telo sa vám poďakuje spokojnosťou a dobrou náladou.

 

Viac informácií na www.waterdrop.sk

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 12:14