Zažiarte vďaka jesenným trendom v líčení.unsplash
StoryEditor

Studené odtiene či pleť ako z porcelánu: Niektoré trendy v líčení sú túto jeseň naozaj extravagantné

18.10.2024, 18:00
Krása a móda

V jeseni sa nemenia len vaše šatníky, ale aj kozmetické taštičky. Ak sa riadite podľa aktuálnych trendov a nebojíte sa skúšať nové veci, túto jeseň by ste mali posunúť svoju skrášľovaciu rutinu o krok ďalej. Inšpirovať sa môžete trendami v líčení, ktoré sa hodia aj pre ženy preferujúce jednoduchosť, aj pre tie, ktoré obľubujú extravaganciu.

Niektoré trendy v líčení sú tu s nami už niekoľko sezón, no rovnako tak sa medzi nimi nájdu aj také, o ktorých ste doposiaľ nepočuli. Či už preferujete extravaganciu alebo jednoduchosť či minimalizmus, v aktuálnych jesenných beauty trendoch si rozhodne prídete na svoje. Urobte zo seba divu, ktorá sa nebojí zažiariť a ukázať svoju ženskosť. 

Prirodzenosť na prvom mieste

V súčasnosti je prirodzenosť absolútne vítaná. Ak neradi experimentujete a takisto nie ste fanúšičkami výrazného líčenia, siahnite po BB kréme, ktorý krásne zjednotí pleť a poskytne jej tú najlepšiu starostlivosť. Pre žiarivý efekt siahnite po lícenke či rozjasňovači, ktorý naneste na lícne kosti a spánky. Namiesto čiernej linky aplikujte na oči klasickú maskaru a pery potrite trblietavým leskom. 

Červené líčka nie len zo zimy 

K jeseni patrí aj chladné počasie, ktoré okrem zmrznutých prstov na nohách a rukách spôsobuje začervenané líčka. Ak by ste si chceli takýto efekt  umelo vytvoriť doma pred zrkadlom, zaobstarajte si kvalitnú tekutú a púdrovú lícenku. S kľudom môžete skombinovať aj niekoľko odtieňov dokopy. Napokon si dajte záležať na kontúrovaní, ktoré by malo byť presné. 

Trendy studené odtiene

Ak chcete zapôsobiť na potenciálneho partnera alebo sa chystáte na párty, zvoliť by ste mali líčenie v studených odtieňoch. Skvelou voľbou môže byť modrý očný tieň v kombinácii s bielou ceruzkou. Báť sa však nemusíte ani fialovej, zelenej či šedej. 

Zvodné pery

Na romantickom rande, oslave či inej špeciálnej príležitosti môžete zaujať prirodzeným líčením s výraznými perami. Aktuálne sú v trendoch červené, ružové či bordové odtiene rúžov, ktoré pôsobia neuveriteľne zvodne. Rozhodne však zažiarite aj v nesmrteľnej kombinácii svetlejšieho rúžu a tmavej kontúry na pery. 

Všade samé trblietky

Síce je koniec roka ešte ďaleko, svojim líčením môžete začať oslavovať už teraz. Túto jeseň sú totiž veľmi trendy metalické prvky a trblietky. Či už si ich nalepíte pod oči, natriete na obočie alebo použijete ako očnú linku, rozhodne zapôsobíte na nejedného okoloidúceho. 

Pleť ako z porcelánu

Porcelánová pleť je známa vďaka kórejským ženám, ktorých pokožka aj bez mejkapu vyzerá ako z porcelánu. Ak by ste ju chceli dosiahnuť aj vy, v prvom rade si musíte dať záležať na kvalitnej beauty rutine. Až potom siahnite po ľahkom mejkape, vďaka ktorému bude vaša pleť žiariť. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. október 2024 18:02