ˇV čom zažiarite túto jeseň?archív
StoryEditor

Obujte sa štýlovo: Túto chladnú jeseň zažiarite v mokasínach, ale aj vysokých čižmách

13.10.2024, 14:00
Krása a móda

Túto chladnú jeseň by ste mali vymeniť kožené bundy za kabáty, krátke tričká za roláky a šľapky či sandále za trendy topánky. Neviete, čo si obuť, aby vám nebola zima, no stále ste sa cítili štýlovo? Prezradíme vám, v čom zažiaria vaše nohy túto jeseň.

Na jeseň je dôležité nie len to, čo si na seba obliekate, ale aj to, čo si obúvate. Nohy vás nosia celé dni, takže by ste im v tomto chladnom počasí mali predovšetkým dopriať pohodlie a komfort. Ak si však túžite udržať štýl a nechcete pôsobiť fádne či nudne, namiesto klasických nízkych čižiem by ste si mali zaobstarať aspoň jedny z nižšie spomínaných topánok. Pozrite sa, v čom rozhodne zažiarite túto jeseň.  

Nestarnúce mokasíny

Už pár rokov sú na jeseň či jar obľúbené mokasíny. Niet sa však čomu čudovať. Tento typ obuvi sa totiž hodí ku krátkym sukniam, šatám, ale aj džínsom či širokým nohaviciam. Ak chcete zaujať, v obchodoch sa poobzerajte po ich zaujímavých prevedeniach. Skvelou voľbou môžu byť napríklad mokasíny so strapcami, s brošňou, ale aj netradičným vzorom. Čo sa týka farieb, okrem čiernej a hnedej siahnite po bordovej alebo bielej.

Pohodlné šnurovacie topánky

Okrem mokasín sa oplatí siahnuť aj po oxfordkách. Tieto nízke šnurovacie topánky môžete nosiť do práce, ale aj na nákupy či prechádzku s partnerom. Okrem pohodlnosti vynikajú všestrannosťou v kombinovaní so zvyškom oblečenia. Zvoliť k nim môžete nohavice s vysokým pásom, elegantné šaty, dlhú sukňu či nohavicový kostým.

Klasické gumáky

Možno sa budete čudovať, no aj túto jeseň sú trendy klasické gumené čižmy. Okrem toho, že vám poskytnú ochranu pred vodou, skvele oživia celkový outfit. Zaobstarať si môžete moderné čierne čižmy, ale aj ich farebné a vzorované prevedenia. V takomto prípade si však dajte záležať na výbere outfitu, ktorý by mal byť nenápadný a neprekombinovaný.

Sexi vysoké čižmy

Ak sa chystáte niekam na párty či oslavu, rozhodne by ste mali siahnuť po vysokých čižmách siahajúcich nad kolená v koženom či semišovom prevedení. Tento typ obuvi sa najviac hodí k mini sukni, koženým šortkám, ale aj priliehavým šatom či dlhému kabátu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:06