Oblečte sa do práce do pohodlných, no štýlových kúskov.instagram/_dresswithdani
StoryEditor

Do práce pohodlne a trendy: V týchto outfitoch upútate nejeden pohľad aj bez vyzývavých kúskov

28.09.2024, 09:30
Krása a móda

Každé ráno vás trápi dilema, čo na seba? Do práce by ste sa v prvom rade mali obliekať do kúskov, v ktorých sa cítite pohodlne, no rozhodne nie nudne. Aby ste v outfite vydržali celý deň a zároveň upútali nejeden pohľad aj bez vyzývavých kúskov, pripravili sme si pre vás zopár tipov na firemný dress-code.

Či už pracujete v kancelárii za počítačom alebo musíte behať po rôznych firmách či vyučovať deti v škole, najdôležitejšia je pre vás pohodlnosť. Práve kvôli nej váš však často môže trápiť dilema, čo na seba. Každá z nás totiž túži vyzerať dokonale a vybrať outfit, ktorý bude vyzerať slušne, nič vás v ňom nebude tlačiť či omínať, môže byť trochu zložité. Našťastie, existuje pár kombinácii, ktoré môžu vyriešiť vašu každodennú dilemu. Pozrite sa, čo si obliecť do práce.

Sukňou nič nepokazíte

Ak chcete v práci vyzerať dobre, rozhodne sa vám oplatí siahnuť po sukni. Vybrať si môžete plisovanú, puzdrovú alebo midi, ktorá zaručí pohodlnosť. Čo sa týka farieb, skvelou voľbou je béžová, hnedá, čierna, ale aj tyrkysová či ružová. K sukni napokon doplňte sveter alebo rolák. Na podpätky radšej zabudnite a siahnite po vysokých čižmách alebo mokasínach.

Pozor na dĺžku šiat

Kúskom, v ktorom sa budete cítiť pohodlne a zároveň štýlovo, sú rozhodne šaty. Či už siahnete po obtiahnutých, pletených alebo voľných, doplňte k nim sako či sveter, ktorý outfitu dodá šmrnc. Pozor si však dajte na dĺžku, ktorý by rozhodne nemala byť príliš krátka.

Zabudnite na čiernu

Nohavicové kostýmy sú do kancelárie ako stvorené. Aby ste však nepôsobili nudne, zabudnite na čiernu a v obchodoch sa poobzerajte po zaujímavejších kompletoch v ružovej, zelenej, fialovej či modrej farbe. Ku kostýmu napokon doplňte jednoduché tričko alebo košeľu a trendy mokasíny.

Naučte sa vrstviť

Keďže je vonku čím ďalej tým chladnejšie, mali by ste sa naučiť vrstviť. Skvelou voľbu môže byť klasická košeľa, na ktorú si oblečte pletenú vestu alebo sveter, ktorý napokon doplňte sakom. Pohodlnosť zaručia voľné nohavice alebo slušné džínsy.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. september 2024 09:32