Takto môžete nosiť barrel jeans.dreamstime
StoryEditor

Vytvarujte si postavu pomocou barrel jeans: Takto ich nakombinujete so zvyškom outfitu

02.02.2024, 09:00
Krása a móda

Džínsy patria k základným kúskom šatníka takmer každej ženy. Ak ich nosíte často a k tomu sa nevyhýbate ani oversized kúskom, rozhodne by ste si mali zaobstarať barrel jeans. Nielenže tieto nohavice dokážu oživiť každý outfit, ale sú trendy, štýlové a ženské. Pozrite sa, ako ich kombinovať.

Zabudnite na klasické priliehavé džínsy a poobzerajte sa v obchodoch po niečom novom. Skvelou voľbou budú okrem baggy a boyfriend džínsov takzvané barrel jeans. Tento kúsok je pohodlný, jedinečný a rovnako tak štýlový. Okrem toho dokážu skvele vytvarovať postavu, a to najmä vaše pozadie. Keďže barrel jeans obopínajú boky, na stehnách sú voľné a pri členkoch zúžené, hodiť sa môžu na akýkoľvek typ postavy. Je len na vás, aký odtieň denimu zvolíte, dôležité však je, aby ste džínsy správne nakombinovali so zvyškom outfitu.

Zoberte ich do práce

Aj keď si myslíte, že barrel jeans sa hodia len k ležérnym outfitom, mýlite sa. Tieto oversized džínsy skvele vyniknú k elegantným kúskom, takže si ich s kľudom môžete obliecť do práce. Stačí, ak skombinujete tmavšie džínsy s obtiahnutým tielkom a k nemu doplníte krátke sako či bundu. Napokon nezabudnite na lodičky, ktoré budú vynikať.

Monochromatický look

Zabudnite na klasickú čiernobielu kombináciu a radšej zvoľte monochromatický look. Zlaďte tak rovnaké alebo blízke odtiene, ktoré sú mierne odlišné. Skvelým odtieňom je nepochybne béžová, hnedá, zelená alebo sivá.

Ležérne a pohodlne

Či už sa chystáte na nákupy alebos  kamarátkou na kávu, rozhodne sa chcete cítiť pohodlne. V tom prípade siahnite po ležérnych barrel jeans a skombinujte ich s oversized mikinou, svetrom alebo rolákom a pridajte k nim tenisky. Aby ste outfit rozbili, zvoľte k nemu nejakú zaujímavú kabelku či opasok.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 04:26